Restauració

Restauració

Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.

Per beure

2016-IMG_2724

Minibar

El Javi i el seu equip des del Minibar us esperen cada any per oferir-vos l'Estrella més fresca del festival i els minigins perfectes per ballar al so de les notes de Carlos Sadness, Quimi Portet, El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté... I diumenge el millor vermut en companyia d'El Pèsol Feréstec i Dj Lyona.

Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.