Restauració

Restauració

Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.

Per beure

2016-IMG_2724

Minibar

El Javi i l'Alba des del Minibar us esperen cada any per oferir.vos l'estrella més fresca del festival i els minigins perfectes per ballar al so de les notes de Joan Miquel Oliver, Mishima, La Iaia, Renaldo i Clara... I diumenge el millor vermut en companyia de Joan Masdéu i els sons sixties de Trau dj's.

Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.