Restauració

Restauració

Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.

Per menjar

Minipop2015 381

Espiga d'Or

Menjar Bo, Sa i Bio! Perquè el menjar ràpid també pot ser saludable! Galetes, muffins, pastissos d’elaboració pròpia, entrepans i pizzes vegetals, humus, truites, vegeburger, croquetes.. Un munt de propostes per triar .
Rovira i Virgili 17, 43002 · Tarragona · Tel. 977 225 508 ·http://lespigador.net/es/
sapporo

Sapporo

Sapporo, plats combinats amb arròs o fideus, sushi i amanida de la mà d’un dels millors restaurants de la ciutat. Un clàssic pel sopar de divendres.
Mendez Nuñex 21, 43003 · Tarragona · Tel. 977 219 929 https://www.facebook.com/sapporo.tarragona?fref=ts
Minipop2015 1193

Kiosk Tecletes

El Minibar a l'Espai Nadó. I també broquetes de fruita, i crispetes
Espai Nadó · www.tecletes.org
xixuneta

Gelats artesans Xixuneta

Des de Vic ens arriben els gelats artesans de la Xixuneta amb el seu carritu vintage.
https://xixovic.com

Per beure

2016-IMG_2724

Minibar

El Javi i l'Alba des del Minibar us esperen cada any per oferir.vos l'estrella més fresca del festival i els minigins perfectes per ballar al so de les notes de Mazoni, Cala Vento i els hits dels Superpanda's..

Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar. Cliqueu aquí per conèixer els nostres restaurants preferits i aconseguiu descomptes exclusius amb la polsera del Minipop.