Sortegem una subscripció a Filmin i un abonament per a 4 persones pel Minipop 2022!

El Minipop estrena la primera edició de Tardor amb la il·lustradora Alicia Caboblanco i la cantant Carlota Flâneur
22 novembre, 2021
El Festival Minipop s’acomiada després d’onze anys
7 febrer, 2022
Mostrar tot

Sortegem una subscripció a Filmin i un abonament per a 4 persones pel Minipop 2022!

Durant les projeccions de ‘Snowball’ (divendres dia 3) i d’‘Els caçadors de bruixes’ del Minirec i al Minipop de Tardor (dimecres dia 8) tindrem un photocall amb premis 🎁!

A banda de poder-vos endur les fotos instantànies a casa, entre tots els que passeu pel nostre photocall sortejarem una subscripció de 3 mesos a Filmin, on trobareu milers de pel·lícules i sèries per compartir en família, i un abonament per a 4 persones pel Minipop 2022!

Però ei, us posarem alguna condició…! 😜 Heu de venir (una mica) disfressats. Per la projecció d’’Els caçadors de bruixes’ us animem a venir amb algun barret de bruixa, els ulls o les ungles pintades de color negre o lila, o amb una escombra… 🧙🏻‍♀️ I pel photocall del Minipop de Tardor, podeu venir vestits o portar accessoris de colors llampants, maquillatge colorit, portar alguna boa de colors o pom poms… (Pista: Us podeu inspirar en el videoclip ‘See you again’ de la Carlota Flâneur! 😉)

Teniu sis dies per pensar els vostres outfits! 🤩