#ElMeuPrimerMinipop: Sortegem una experiència de cap de setmana amb Toyota Autoforum!

Tallers del Minipop Sant Magí amb reserva prèvia i sense
10 agost, 2021
Tot el que cal saber pel Minipop Sant Magí 2021
19 agost, 2021
Mostrar tot

#ElMeuPrimerMinipop: Sortegem una experiència de cap de setmana amb Toyota Autoforum!

Les primeres vegades sempre són intenses, especials i ens queden marcades al nostre record durant una bona pila d’anys.

Com va ser la vostra primera vegada al Minipop? Volem conèixer el millor record que teniu d’aquell dia. Quan va ser, amb qui hi vau anar o quin moment guardeu a la memòria com el més especial.

Entre totes les respostes, sortejarem un cap de setmana amb un Toyota #ElectricHybrid amb una nit per a 4 persones al Càmping Ametlla i l’experiència Tuna Tour!! Participeu i podreu seguir sumant bons records i primeres vegades!

Què heu de fer per participar al sorteig? Podeu escollir participar a través de Facebook o d’Instagram.

1️⃣ Seguir els perfils del Festival Minipop i Toyota Autoforum

2️⃣ Comentar el post explicant-nos la vostra primera vegada o un record del Minipop. Si encara no heu vingut mai, etiqueteu 2 persones amb qui vindríeu al festival!

3️⃣ Instagram: Compartir el post a stories etiquetant @festivalminipop (els perfils privats ens podeu enviar una captura de pantalla). / Facebook: Compartir la publicació

El sorteig finalitzarà el 27 d’agost. Molta sort a tots!

ℹ️ El guanyador del sorteig s’anunciarà exclusivament des del perfils d’Instagram del Festival Minipop (@festivalminipop) el 28 d’agost. Atenció als perfils falsos! Qualsevol altre perfil que no sigui @festivalminipop no podrà anunciar el guanyador i mai us demanarem dades bancàries.

 

Condicions del sorteig #ElMeuPrimerMinipop

  • Data d’inici i de finalització: del 13/08/2021 al 27/08/2021, ambdós inclosos.
  • Nombre de guanyadors: 1
  • Premi: Cessió d’un cotxe Toyota durant 48 hores + 1 nit a un bungalow del Càmping Ametlla per a 4 persones + experiència Tuna Tour per a 4 persones.
  • El premi s’ha de gaudir entre el 13/09/2021 i el 12/10/2021, ambdós inclosos. Si el guanyador no el gaudeix dins d’aquest període, el premi quedarà desert.
  • El guanyador serà comunicat a través dels ‘Stories’ del perfil @festivalminipop i a través de missatge privat a la persona guanyadora.
  • El guanyador tindrà 24 hores per acceptar el premi des del moment en què es publica, si no, serà sortejat de nou.