Tallers del Minipop Sant Magí amb reserva prèvia i sense

El programa complet del Minipop Sant Magí 2021!
26 juliol, 2021
#ElMeuPrimerMinipop: Sortegem una experiència de cap de setmana amb Toyota Autoforum!
13 agost, 2021
Mostrar tot

Tallers del Minipop Sant Magí amb reserva prèvia i sense

Hola, minipoperos i minipoperes! 👋🏻

Estem molt contentes perquè aquest any hem pogut programar una bona pila de tallers i activitats que complementen el nostre cartell musical. Ara bé, a causa de la pandèmia hem hagut d’establir un sistema de reserva prèvia per poder controlar l’aforament durant les activitats.

N’hi ha algunes que no necessiten que us hi apunteu amb antelació, però n’hi ha d’altres que . Us podeu apuntar a tantes activitats com vulgueu, només cal que vigileu que no us coincideixin els tallers! Per als tallers que no es necessita reserva prèvia, podeu anar-hi directament.

 

Feu clic al nom del taller per llegir més informació o feu clic a “Reserva aquí” per anar directament a la pàgina de reserva 👇🏻

 

ACTIVITATS SENSE RESERVA PRÈVIA

DISSABTE 21 D’AGOST

 

DIUMENGE 22 D’AGOST

 

ACTIVITATS AMB RESERVA PRÈVIA

DISSABTE 21 D’AGOST

 

DIUMENGE 22 D’AGOST

Veureu que us demanen el número de l’entrada del Minipop i l’adreça de mail que vàreu fer servir per comprar-la. Automàticament rebreu una nova entrada per cada activitat seleccionada.

Sabem que és una mica anguniós el fet d’haver de fer tantes reserves però la situació sanitària ens obliga a tenir-ho tot més programat. Malgrat això, com us hem comentat, hi ha tot un seguit d’activitats que no requereixen de reserva i de les que podreu gaudir lliurament, tot respectant els aforaments i les mesures de seguretat vigents el dia del festival.

Moltes gràcies a tothom i fins aviat!