Toyota Autoforum se suma a la família del Minipop!

El Minipop Sant Magí recupera l’Espai Tallers Creatius amb setze propostes per a petits i grans
23 juny, 2021
El programa complet del Minipop Sant Magí 2021!
26 juliol, 2021
Mostrar tot

Toyota Autoforum se suma a la família del Minipop!

Estem molt i molt contents d’anunciar-vos que aquest any Toyota ens porta al Minipop Sant Magí! Toyota Autoforum se suma a la família que fa que el Minipop sigui cada any possible i el puguem gaudir tots junts.

Toyota i Minipop compartim els valors de sostenibilitat, el respecte pel medi ambient i la preocupació per la societat d’avui i de demà, que s’evidencien amb la seva aposta pels vehicles d’emissions zero i eco i el seu objectiu amb una societat sense emissions, i amb el nostre compromís amb el reciclatge, el respecte per l’entorn que ens envolta i la cura del nostre present i futur i el dels nostres fills.

Tenim moltes ganes que totes i tots ens acompanyeu en aquest viatge ple d’experiències, diversió i molta música en família.

Fins al 22 d’agost us anirem anunciant les diferents accions i activitats que hem organitzat juntament amb Toyota Autoforum. Estigueu atents, que vénen moltes novetats i sorpreses!