Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer repassaran els grans èxits de Love of Lesbian en un concert únic al Minipop Sant Magí

Què fem amb les entrades del Minipop 2020?
26 Abril, 2021
El Minipop Sant Magí recupera l’Espai Tallers Creatius amb setze propostes per a petits i grans
23 Juny, 2021
Mostrar tot

Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer repassaran els grans èxits de Love of Lesbian en un concert únic al Minipop Sant Magí

La festa tindrà lloc al Camp de Mart el 22 d’agost i també comptarà amb les actuacions de Joan Colomo, The Crab Apples i Albert Jordà

Les entrades es posaran a la venda el dia 7 de juny a través del web d’Entradium amb prevenda pels més fans del festival

L’esdeveniment compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i tancarà el programa de festes de Sant Magí

El concert d’estiu del Minipop ja té data, nom, lloc i cartell musical. Serà el 22 d’agost a partir de les 5 de la tarda, es dirà Minipop Sant Magí, es farà al Camp de Mart de Tarragona i hi actuaran Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer; Joan Colomo; The Crab Apples, i Albert Jordà.

L’organització ha hagut de renunciar al format habitual del festival però està treballant perquè aquest concert al Camp de Mart s’assembli al màxim a un Minipop. L’alcalde i conseller de Cultura de Tarragona, Pau Ricomà, ha valorat molt positivament “la capacitat d’adaptació per tirar endavant el festival i que enguany puguem tornar a gaudir del Minipop”. Ricomà també ha destacat “el marc incomparable del Camp de Mart i les festes de Sant Magí per a la seva celebració”.

Per la seva banda, la directora del Minipop, Núria Serrano, ha explicat que el festival torna amb un format diferent però el mateix esperit de sempre: música i cultura per tots els públics. “La voluntat de l’equip és mantenir l’essència del festival omplint l’auditori i els jardins amb tallers creatius, l’espai nadó de Tecletes i altres activitats paral·leles, que s’adaptaran segons l’evolució de la pandèmia”, ha assegurat la directora. En aquest sentit, ha destacat la col·laboració amb altres entitats com l’Espai Nautilus, l’Associació d’Il·lustradors de Tarragona, la Banda Unió Musical de Tarragona o l’Hort de la Sínia.

Pel que fa a l’espai, en aquesta ocasió el concert i les activitats complementàries se celebraran dins d’un lloc emblemàtic de la ciutat als peus de la muralla romana. L’equip Minipop ja ha analitzat a fons tots els racons i possibilitats per convertir cada ambient en una experiència única i crear una instal·lació funcional i bonica on tothom se senti a gust.

L’esdeveniment s’organitza amb el suport institucional de l’Ajuntament de Tarragona i posarà punt i final a les festes dedicades al patró de la ciutat. A més, el concert compta amb la col·laboració de l’Institut Català de les Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i Tarragona Cultura; i el patrocini de Repsol, Estrella Damm, Toyota, Basf, l’Espiga d’Or, la Martina Kids & Us, i els imprescindibles micromecenes que formen la Xarxa Minipop.

El cartell del Minipop Sant Magí

Per començar la festa, el cantautor tarragoní Albert Jordà inaugurarà el nou Minipop Sant Magí amb el seu pop intimista i recollit. L’espectacle continuarà amb el trio de Santa Eulàlia de Ronçana The Crab Apples, que arriba amb nou disc i moltes ganes de tocar-lo en directe, dins d’una gira recent estrenada i després de més d’un any sense trepitjar els escenaris.

El tercer concert serà molt especial i aquest 2021 només es podrà veure al Minipop. Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer faran un repàs pel repertori més clàssic, brillant i divertit de Love of Lesbian, despullant les cançons d’artifici durant l’actuació.

Finalment, Joan Colomo presentarà en exclusiva a les comarques tarragonines del seu setè treball discogràfic en solitari, que publica justament avui 19 de maig coincidint amb la presentació del cartell. Aquest artista inconfusible, refrescant, engrescador i fora de sèrie posarà el millor punt final a una vetllada memorable.

Venda d’entrades del Minipop Sant Magí

Les entrades del Minipop Sant Magí es posaran a la venda a partir del 7 de juny. Abans, però, les persones que van adquirir abonaments pel Minipop 2020 i decideixin guardar-los pel 2022 obtindran un codi de descompte i tindran accés a la pre-venda d’entrades a partir de l’1 de juny.

El preu de les entrades del Minipop Sant Magí serà de 18 euros pels adults i 8 euros pels nens i nenes entre 3 i 12 anys. L’accés serà gratuït pels menors de 3 anys, però caldrà reservar entrada.

Els abonaments del festival del juny seran vàlids pel 2022

Com ja es va anunciar, el festival Minipop previst pel primer cap de setmana de juny s’ha hagut de tornar a ajornar. Les persones que encara tenen entrades, podran guardar-les pel 2022 (amb la possibilitat d’obtenir un codi de descompte pel Minipop Sant Magí i tenir accés a la pre-venda d’entrades), o sol·licitar el retorn escrivint un correu a info@minipop.cat entre el 24 al 28 de maig amb el nom, el número d’entrades i la botiga o plataforma on es van comprar. Tots els detalls sobre les devolucions es poden consultar aquí.

El festival tornarà l’any que ve amb novetats

La directora del festival, Núria Serrano, ha avançat que el Minipop 2022 se celebrarà en una nova ubicació molt especial i a prop del mar i que durant l’estiu s’anunciaran novetats que l’equip està preparant amb molta il·lusió. Mentrestant, el director musical, Lluís Gavaldà, ja està pensant en la selecció dels grups que estrenaran escenari en aquesta nova etapa del festival, que seguirà combinant artistes coneguts amb noves descobertes musicals.

L’esperada desena edició, que ja s’ha posposat dues vegades, es planteja com un homenatge al públic que ha mantingut viu el festival i s’hi podran trobar records de les edicions anteriors repartits per diversos punts. Amb els seus deu anys d’història, el Minipop va ser un dels primers festivals de música i cultura contemporània orientat a petits i grans, que reivindicar l’oci compartit per tota la família i trenca amb la segmentació de públics per franges d’edat.

Un altre punt fort marca de la casa és l’aposta per un format petit i una programació de qualitat, que inclou una gran varietat de les propostes culturals en una instal·lació feta de manera artesanal i cuidada fins a l’últim detall.

El Minipop s’ha situat com un festival de pop independent de referència a tot el país i ha despertat d’interès d’altres municipis i iniciatives. Sense anar més lluny, ha estat reconegut amb el segell de qualitat EFFE que atorga la plataforma europea European Festivals Association, com un dels millors festivals europeus per la seva qualitat artística.

Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer

Love of Lesbian són el grup més important del pop espanyol. Les xifres que els acompanyen des de fa més d’una dècada ho demostren de manera evident. Potser per això han estat l’assignatura pendent del festival Minipop, un anhel que semblava impossible i que enguany s’ha fet realitat amb el més semblant a una actuació seva. Si, aquest desè aniversari ens regalarà a Santi Balmes acompanyat de dos membres del seu grup en un format inèdit. Prepareu-vos doncs per cantar a tot drap tots els himnes que ens han acompanyat aquests darrers anys. Serà històric.

Joan Colomo

Joan Colomo és un autor eclèctic però sempre reconeixible. I necessari. El seu estil fresc i juganer és una de les peces claus del puzzle que dóna vida i forma al panorama de la música independent made in Catalunya. Vindrà al Minipop a presentar el seu setè disc en solitari, ‘Disc Trist’ que surt a la venda aquest 19 de maig, coincidint amb la presentació del cartell. És un treball refrescant i inspirador, amb un equilibri natural entre el sentit de l’humor i el sentit crític.

The Crab Apples

The Crab Apples és una banda de pop alternatiu formada per tres amigues que es van conèixer a l’escola. Han presentat els seus dos primers treballs a festivals com el Primavera Sound, Vida, Sonorama Ribera, Cooltural Fest o MMVV. Aquest maig han tornat a pujar als escenaris per presentar el millor disc de la seva carrera, Crap, que han composat i enregistrat durant el confinament. Aquest disc suposa un abans i un després de la seva carrera i tota una declaració d’intencions. El 22 d’agost el seu pop empoderat i salpebrat d’electrònica farà ballar el Camp de Mart.

Albert Jordà

L’Albert és un corredor de fons a l’escena musical catalana. Ja sigui en solitari o amb els Papa Noes les seva proposta sempre ha tingut una consistència envejable, més enllà de modes i concessions comercials. Ara, amb un nou flamant disc al carrer, ja tocava obrir les portes del Minipop al seu pop intimista i recollit.

Tarragona, 19 de maig de 2021