El 22 d’agost ens trobem al Minipop Sant Magí
23 Abril, 2021
Santi Balmes, Julián Saldarriaga i Dani Ferrer repassaran els grans èxits de Love of Lesbian en un concert únic al Minipop Sant Magí
19 Maig, 2021
Mostrar tot

Què fem amb les entrades del Minipop 2020?

Vau guardar els abonaments del Minipop 2020 pel Minipop 2021? Teniu dues opcions: els podeu seguir guardant pel 2022 o els podeu retornar. Decidiu el que decidiu, seguiu llegint, perquè en aquest post us ho expliquem tot: com demanar la devolució i quines avantatges exclusives tindran les persones que es quedin les entrades.

Però abans de tot volem respondre la pregunta del milió. Els abonaments del festival Minipop 2020 seran vàlids pel concert del Camp de Mart del 22 d’agost? La resposta és no. Els abonaments del Minipop 2020 no seràn vàlids pel Minipop Sant Magí. Malauradament la capacitat de l’auditori, amb les restriccions actuals, està fixada en 800 persones i sou més de 1.100 les persones que us vau guardar les entrades del Minipop 2020 per utilitzar-los aquest 2021. Per aquest motiu no podem fer un bescanvi d’entrades entre els dos actes.

QUEDAR-SE L’ABONAMENT TÉ PREMI

Sabem que tot això és una mica frustrant i per això volem premiar la vostra confiança. Us proposem el següent:

Els abonaments del Minipop 2020 seran vàlids pel Minipop 2022, que recuperarà el seu format habitual, el primer cap de setmana de juny i estrenarà ubicació a la mateixa ciutat de Tarragona, ben a prop del mar. Ben aviat us n’explicarem els detalls.

– Per aquells que guardeu els abonaments per l’edició de l’any vinent us oferim una pre-venda de les entrades pel Minipop Sant Magí 2021, amb un preu especial. Seran quatre concerts, tallers creatius, espai nadó i silent disco en un espai segur i emblemàtic de la ciutat, conservant l’essència del festival. El cartell es donarà a conèixer el proper dia 19 de maig.

  • Del dia 1 de juny al 6 de juny s’obrirà el període de pre-venda del Minipop Sant Magí per tots aquells que no heu retornat els abonaments. Si les vau comprar per Entradium, rebreu l’enllaç  a la prevenda i el codi descompte directament al correu electrònic que vau facilitar. Si les vau comprar en un punt de venda físic, escriviu-nos un correu amb el vostre nom i número d’entrada al correu info@minipop.cat i us enviarem l’enllaç i el codi per comprar les entrades.
  • El dia 7 de juny es posaran a la venda les entrades per la resta de públic.

DEVOLUCIONS 

– Qui vulgui el retorn dels abonaments comprats ho podrà sol·licitar del 24 de maig al 28 de maig, enviant un correu electrònic a info@minipop.cat amb el vostre nom, el número d’entrades i la botiga o plataforma on les vau comprar.

  • En el cas de les entrades comprades per Internet, el pagament el gestionarà directament Entradium (Croqan Tickets) i la comissió de devolució correrà a càrrec del festival. Vosaltres rebreu l’import sencer que vau pagar. Els retorns es comptabilitzen per compra. És a dir, si en una mateixa compra vau adquirir quatre abonaments, el retorn serà de tots quatre. El mateix procediment s’aplicarà pels qui decidiu guardar-vos les entrades. Us hem enviat un correu electrònic amb tota la informació.
  • En el cas de les entrades físiques comprades als punts de venda, us confirmarem que hem rebut les dades per correu i us deixarem un termini per portar les entrades a la botiga on les vau comprar i recollir els diners que haurem deixat dins d’un sobre al vostre nom.

Som conscients que tot això de les entrades és una mica un enrenou, així que no dubteu en escriure’ns per qualsevol dubte. Seguim treballant per oferir propostes culturals de qualitat per a totes les edats, perquè la cultura ens ajuda a ser més lliures. Esperem retrobar-vos al Minipop Sant Magí o l’any vinent al Minipop 2022. Moltes gràcies pel suport i la paciència!