El 22 d’agost ens trobem al Minipop Sant Magí

El Minipop celebra el seu desè aniversari amb totes les entrades venudes
18 Agost, 2020
Què fem amb les entrades del Minipop 2020?
26 Abril, 2021
Mostrar tot

El 22 d’agost ens trobem al Minipop Sant Magí

Tenim una notícia bona i una notícia dolenta. Comencem per la bona! El 22 d’agost hi haurà Minipop Sant Magí! Serà un concert a l’auditori del Camp de Mart amb quatre grups musicals, tallers creatius, espai nadó, silent disco i tot el que ens permeti la situació.

I ara ve la dolenta. Com us podeu imaginar, no podrem celebrar el Minipop al juny en format festival tal com ens agradaria. Però estem treballant amb tota la il·lusió del món perquè aquest concert d’estiu s’hi assembli al màxim possible. Ganes, ganes i més ganes!

El Minipop torna enguany amb un format diferent però el mateix esperit de sempre: música i cultura contemporània per tots els públics en un espai pensat per compartir experiències. Petits i grans podran gaudir junts d’un concert d’estiu memorable amb un cartell que combina artistes coneguts i noves descobertes musicals dins d’un lloc emblemàtic de la ciutat als peus de la muralla romana. Tot plegat acompanyat de propostes complementàries molt variades i una instal·lació cuidada fins a l’últim detall que porta segell 100% Minipop.

Tenim l’equip Minipop en marxa i estem impacients per anunciar-vos el cartell musical i les novetats per aquest 2021. Preparats per llegir-les?