Voleu guanyar un lot de productes dels comerços de la xarxa?
14 Agost, 2020
El Minipop celebra el seu desè aniversari amb totes les entrades venudes
18 Agost, 2020
Mostrar tot

Benvolgut públic

Benvingudes i benvinguts al concert de celebració dels 10 anys del Festival Minipop. Estem segurs que serà una nit inoblidable i que dj Poppy, Suu i Carlos Sadness ens faran ballar encara que sigui asseguts a la cadira 😉

Com ja sabeu estem davant una situació excepcional i per això us volem explicar com ho hem previst i donar-vos algunes indicacions. Tot l’equip del festival hem treballat de valent per adaptar l’esdeveniment a les mesures sanitàries i garantir-vos un espai segur, on poder gaudir de la música en directe i alhora imaginar i recordar experiències viscudes durant aquests deu anys.

L’amfiteatre del Camp de Mart és un espai molt emblemàtic i bonic de la ciutat de Tarragona, amb vistes a la muralla romana. L’accés estarà dividit en dues entrades, una per la banda del Col·legi Sant Pau i l’altra per la part central dels jardins. Per acreditacions, premsa i persones amb mobilitat reduïda s’ha d’accedir per la porta de Sant Pau. És obligatori l’ús de mascareta per entrar al recinte i durant tot l’espectacle.

L’entrada es farà de les 19 h a les 22 h. Passades les 22h ja no serà possible accedir al recinte. També és molt important que sapigueu que una vegada hagueu entrat, si sortiu, ja no podreu tornar a entrar. La mobilitat dins el Camp de Mart serà restringida i estarà degudament senyalitzada, garantint diferents passos de circulació, per evitar aglomeracions i respectar les distàncies de seguretat.

Una vegada validades les entrades i passat el control de temperatura, un acomodador us acompanyarà als vostres seients. Us anirem acomodant per ordre d’entrada i per unitats familiars i/o de convivència. Per tant, és molt important que si voleu seure junts, arribeu junts al recinte. En cap cas, però, podrem asseure més de 5 persones juntes.

Dins del Camp de Mart hi haurà servei de restauració a càrrec de l’Espiga d’Or. També trobareu begudes fresques als tres punts del Minibar habilitats. Cal que sigueu conscients que donades les restriccions de mobilitat, es poden originar cues, especialment durant la pausa entre concerts. Seguiu sempre els itineraris marcats i les indicacions de l’equip Minipop. Us demanem paciència i comprensió, ja que tot està fet pensant en la salut de tothom.

Tots els espais del Camp de Mart estaran desinfectats i trobareu diversos punts amb gel hidroalcohòlic. També estaran desinfectats els productes a la venda i les bosses amb els kits de benvinguda que us lliurarem a l’arribada. Els mosquits, però, sobreviuen a tota desinfecció, per tant us recomanem que porteu repel·lent. Nosaltres també en tindrem per si algú el necessita.

La sortida es farà de manera esglaonada per evitar aglomeracions, començant per les fileres més properes a les sortides. Espereu-vos asseguts fins que us indiquin que ja podeu sortir.

Finalment, us volem recordar que les entrades són nominatives. Per motius de seguretat, qualsevol canvi s’ha de comunicar a info@minipop.cat. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Esperem que passeu una grandíssima vetllada i que malgrat la nova normalitat fem d’aquest aniversari una nit d’estiu memorable.

HORARIS

19h Obertura de portes
19.15h i 19.45 h Storytelling a la Terrassa Minipop a càrrec de la Martina Kids’n’us (aforament limitat)
20 h Dj Poppy
21h SUU
22.30h CARLOS SADNESS
23.45h Fi
(*A les 22h es tancarà l’accés al recinte)

Una abraçada a tothom i fins dijous. La cultura ens cura.