Una terrasseta al Camp de Mart amb les especialitats de l’Espiga d’Or

Un fort aplaudiment pels nostres patrocinadors
3 Agost, 2020
Voleu guanyar un lot de productes dels comerços de la xarxa?
14 Agost, 2020
Mostrar tot

Una terrasseta al Camp de Mart amb les especialitats de l’Espiga d’Or

Estem súper contentes d’anunciar-vos que finalment tindrem terrasseta per sopar durant el concert d’aniversari del Minipop del proper 20 d’agost. L’Espiga d’Or portarà les seves delicioses especialitats al Camp de Mart. Una cuina bona, sana i bio ideal per acompanyar una nit de música amb dj Poppy, Suu i Carlos Sadness.

Ens han dit que portaran talls de pizza, pinxos de truita amb pa amb tomàquet, varietat d’entrepans vegetals i de formatge i amanida de quinoa. A més, oferiran un plat combinat d’aniversari amb una selecció de les millors propostes que han ofert durant el Minipop: Croqueta de mill, mini pizza i mini amanida de quinoa amb humus.

Però el millor de tot serà el final. De postres hi haurà pastís d’aniversari! Ens han xivat que per l’ocasió prepararan un pastís de taronja amb xocolata que, sense dubte, és el dolç que més ha triomfat durant aquests deu anys de festival.

Totes les propostes estan elaborades amb aliments ecològics i com sempre també oferiran opcions veganes i sense gluten d’algun dels plats proposats.

Falta alguna cosa? És clar que sí, la beguda! No ens n’hem oblidat. Al Camp de Mart també hi instal·larem el nostre clàssic Minibar amb Estrella Damm ben fresca, vi De Muller, sucs i minigins per fer-vos passar la set.