Un fort aplaudiment pels nostres patrocinadors

Ho heu sentit? Carlos Sadness torna a Tarragona!
29 Juliol, 2020
Una terrasseta al Camp de Mart amb les especialitats de l’Espiga d’Or
6 Agost, 2020
Mostrar tot

Un fort aplaudiment pels nostres patrocinadors

Stitched Panorama

Foto: Rosa Rovira

Avui volem demanar un fort aplaudiment pels nostres patrocinadors d’aquest 2020. Perquè sempre se’l mereixen però ara són més importants que mai. Per això us convidem a mirar aquests logos de la part de baix del cartell com a peces imprescindibles per tirar endavant el concert del 20 d’agost.

Des d’aquí agraïm públicament al col·laboració a l’Ajuntament de Tarragona i la Diputació de Tarragona; el suport patrocinadors privats com Repsol, Basf, Estrella Damm, L’Espiga d’Or, La Martina Kids’n us, i la Xarxa Minipop formada per peteites empreses que fan créixer la cultura a través del micromecenatge.

Són temps difícils per tothom i especialment pel sector cultural. Els esdeveniments culturals hem fet grans esforços per reinventar-nos per la salut de tots i totes i hem aplicat amb responsabilitat totes les mesures preventives que han calgut. Hem demostrat que la cultura és segura i també molt necessària per alimentar l’ànima i la felicitat. Així doncs: visca la cultura, visca el públic i visca els patrocinadors que li donen suport!