El Minipop bufa les espelmes amb Carlos Sadness i Suu al Camp de Mart de Tarragona
9 Juliol, 2020
Ho heu sentit? Carlos Sadness torna a Tarragona!
29 Juliol, 2020
Mostrar tot

Tant de bo no us perdeu el concert de Suu

Tant de bo tinguessim entrades per tothom pel concert d’aniversari del Minipop del proper 20 de d’agost al Camp de Mart de Tarragona. Però només ens en queden 250! Entreu a Entradium.com i compreu-les abans que s’acabin.

Suu era una de les artistes destacades del cartell del festival del juny que vam haver d’ajornar. Però no volíem acabar l’any sense sentir-la a Tarragona. Per això no l’hem deixat escapar i la recuperem en aquest doble concert especial que servirà per presentar els seu segon disc i repassar alguns dels seus primers temassos.

És una de les cantautores catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat. Després de triomfar amb el seu primer disc i a través del seu canal de YouTube i d’Instagram, on ja acumula més de 72.000
seguidors, aquest 2020 torna amb noves cançons. L’èxit assolit s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició.

El pop festiu de Suu, que a vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, en aquest pròxim treball evoluciona a noves dimensions a càrrec del reconegut productor Carlos Sadness, que també actuarà al concert d’aniversari. Podeu consultar el cartell complet i tota la informació clicant aquí.