El Minipop bufa les espelmes amb Carlos Sadness i Suu al Camp de Mart de Tarragona

Amb el cap i el cor al passeig de les Palmeres
2 Juny, 2020
Tant de bo no us perdeu el concert de Suu
14 Juliol, 2020
Mostrar tot

El Minipop bufa les espelmes amb Carlos Sadness i Suu al Camp de Mart de Tarragona

El festival, que va haver de suspendre la desena edició, ha organitzat un concert especial d’aniversari el dijous 20 d’agost

A la llista de convidats hi ha les persones que han fet donacions, els voluntaris dels 10 anys i els protagonistes de la campanya

La resta d’entrades es posaran a la venda divendres a través del web Entradium

Els abonaments no retornats de l’edició ajornada seran vàlids pel festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021

BOOOM! El dijous 20 d’agost el Minipop podrà bufar les espelmes del seu desè aniversari complint un desig que semblava impossible: Carlos Sadnes i Suu al Camp de Mart presentant els seus flamants nous discs per celebrar com cal els 10 anys de festival i tornar a gaudir de la música en directe després de mesos de confinament. La cirereta del pastís serà dj Poppy (Laia Marin) que proposarà un viatge musical per les diferents edicions del Minipop.

D’aquesta manera, el Minipop reuneix en un doble concert d’aniversari un dels músics que més ha triomfat en la història del festival, una de les artistes que havia d’actuar a la desena edició i una membre de l’equip en versió dj que farà reviure els moments estel·lars.

A la llista de convidats a la festa també hi ha totes les persones que han fet donacions, els protagonistes de la campanya promocional, els voluntaris que han passat pel festival aquests 10 anys i els guanyadors de les invitacions del concert sorpresa de presentació del cartell que també es va haver de suspendre.

Dues estrenes: Tropical Jesus i Ventura

Carlos Sadness i Suu arriben al concert d’aniversari del Minipop amb noves cançons que sonaran per primera vegada a Tarragona. El passat 19 de juny Sadness va publicar els seu quart disc i en els propers dies començarà la gira.

A diferència dels anteriors, «Tropical Jesus» està produït pel propi artista a foc lent amb menys guitarres i més beats, però amb un resultat sorprenentment orgànic. És un treball més místic i transcendental que juga amb el r’n’b, el surf, el vintage tropical i alguns sons urbans.

Suu també ha estrenat disc aquest 2020 i ho ha fet justament amb la producció de Carlos Sadness. Amb «Ventura», el seu segon àlbum, el pop festiu de l’artista evoluciona cap a noves dimensions. Sense perdre l’essència, Suu deixa enrere el reggae, l’ska i el calypso i aposta per cançons més electròniques buscant nous sons.

L’èxit de la cantautora s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició. Suu és una de les artistes catalanes més seguides i escoltades de l’actualitat, després de triomfar amb el seu primer disc «Natural» i a través del seu canal de YouTube i d’Instagram, on ja acumula més de 72.000 seguidors.

Només 500 entrades a la venda

Les 500 entrades disponibles pel concert es posaran a la venda a partir de divendres a les 12 hores a través web Entradium per un preu de 15 euros.

Cal remarcar que els abonaments no retornats del Minipop 2020 no seran vàlids per aquest concert al Camp de Mart sinó pel festival que se celebrarà el 4 i 5 de juny de 2021 al passeig de les Palmeres. Després d’ajornar el festival, només hi va haver 86 devolucions i ja hi ha 1.350 entrades venudes pel 2021 (les últimes comprades el 27 de maig). L’organització agraeix la confiança a totes les persones que es van quedar l’entrada per l’any vinent o van fer donacions per poder mantenir viu el Minipop.

Mesures de seguretat i horaris

El concert se celebrarà seguint les normes sanitàries del post-confinament. Per això, l’esdeveniment és amb seient i les persones assistents hauran de portar mascareta, mantenir les distàncies de seguretat i rentar-se les mans amb el gel hidrològic que trobaran al recinte. En comprar l’entrada, els espectadors i espectadores es comprometen a complir les normatives i protocols establerts.

Per evitar possibles aglomeracions s’obriran les portes a les 20 hores, una hora i quart abans del primer concert, perquè el públic pugui entrar de manera esglaonada mentre sona la música dj Poppy. A les 21:15 aproximadament començarà l’actuació de Suu i a les 22:30 la de Carlos Sadness.

CARTELL

Carlos Sadness

Si hi ha una artista que ja fa temps que és protagonista d’un brot de popularitat imparable aquest és Carlos Sadness. Els motius son evidents: una proposta musical exhuberant, barrejant pop, folk i ritmes llatins amb una facilitat innata per construir melodies inesborrables. A això s’hi ha d’afegir uns textos vitals i plens d’optimisme, ideals per refugiar-te en temps complicats com els d’ara. El passat 19 de juny va publicar el seu quart treball discogràfic, titulat «Tropical Jesus», i ha començat una gira adaptada a la situació.

L’artista va revolucionar el Minipop 2019 amb el rècord d’assistència de totes les edicions del festival i va convertir el passeig de les Palmeres en una pista de ball. Les seves cançons colorides i tropicals van ser corejades per més de 3.000 persones entregades i fins i tot nombrosos fans que no havien pogut aconseguir entrades van seguir el concert des de fora.

Suu

Qui havia de dir a aquesta adolescent barcelonina quan va pujar les seves cançons a les xarxes de manera anònima que es convertiria en un fenòmen viral. D’això fa un parell d’anys i ara ja es pot dir que Suu és la cantautora més aplaudida, exitosa i reconeguda de la nova escena pop catalana. Les seves vinyetes costumistes parlen el llenguatge de la joventut, de les seves recances, fantasies, somnis i desencisos.

L’èxit de Suu s’explica per la seva naturalitat, pel seu particular timbre de veu i pel seu do innat per a la composició. En seu seu nou flamant disc «Ventura, produït justament per Carlos Sadness, el pop festiu de l’artista, que de vegades abraça el reggae, l’ska i el calypso, evoluciona cap a noves dimensions. Enguany potser tindrem l’última opció de veure el seu directe vital i expansiu en petit comitè abans es transformi en un fenòmen global.

Dj Poppy (Laia Marín)

L’origen del seu nom és una confluència entre els seus gustos relacionats amb la cultura pop i el nom d’una flor que ens recorda l’arribada del bon temps.

No podríem haver trobat una dj millor per viatjar per les músiques del festival. La seva sessió ‘Retrospectiva Minipop 10’ ens portarà per les cançons dels diferents grups que han passat pel passeig de les Palmeres durant aquests 10 anys.

La nostra rosella es diu Laia Marín i combina la seva feina professional de comunicació i màrqueting digital, amb la implicació en diversos projectes culturals de la ciutat. Des del festival Minipop com a responsable de l’Espai Tallers Creatius en els darrers 7 anys, passant per la seva participació activa des de l’inici a l’associació TGNswing i el seu exitós debut com a punxadiscs en la cloenda del Festival Dixieland de Tarragona del 2019, entre d’altres.