Teniu entrades pel Minipop? Us esperem el 2021 amb el doble de ganes!

El festival Minipop celebrarà el desè aniversari l’any 2021
1 Abril, 2020
Mostrar tot

Teniu entrades pel Minipop? Us esperem el 2021 amb el doble de ganes!

Teníeu entrades pel Minipop 2020? Sí? Això vol dir que sou part del nostre públic més fidel!

Compteu els dies perquè arribi el primer cap de setmana de juny, enyoreu el festival durant tot l’hivern, incorporeu noves descobertes musicals a la vostra vida, col·leccioneu moments compartits com un tresor, teniu el resultat d’algun taller creatiu en algun racó de casa i cada any compreu l’abonament quatre mesos abans del Minipop i sense de conèixer el cartell.

És un plaer fer camí amb companys de viatge com vosaltres. Enguany, i donada la situació d’excepcionalitat que estem vivint arran del coronavirus, ens hem vist obligats a cancel·lar aquesta desena edició tant especial.

Aquesta vegada no ha pogut ser però, malgrat la incertesa, els vostres missatges i reaccions a les xarxes ens encoratgen a continuar endavant i seguir treballant per oferir-vos el millor desè aniversari el 4 i 5 de juny del 2021. Sou el nostre motor. Per això ja tenim tot l’equip en marxa preparant la propera edició, que ja us podem avançar que serà èpica. Us hi esperem amb el doble de ganes!

Què podeu fer si teniu entrades?

 • Si voleu venir al Minipop 2021 no cal que feu res. Les mateixes entrades seran vàlides per l’edició de l’any vinent. Només cal cal guardar-les i recordar on les heu posat.
 • Si no les voleu fer servir l’any que ve teniu dues opcions:
  • Donar-les al festival com a contribució per pal·liar les pèrdues que suposarà la suspensió d’enguany per l’organització. En aquest cas, podeu escriure a info@minipop.cat i dir Donació.
  • Retornar-les.
   • Si vau comprar les entrades via Entradium, heu d’enviar un correu a info@minipop.cat amb el resguard. Teniu temps fins el 10 de maig, ja que per motius de gestió de devolucions d’Entradium, només disposem de 20 dies per fer el retorn. La devolució es farà directament des de la plataforma, descomptant les despeses de gestió que cobra Entradium i que ja estan desglossades en l’entrada.
   • Si les vau adquirir als establiments col·laboradors, no podrem fer efectiu el retorn dels diners fins que no s’aixequi el confinament. Estigueu atents als nostres canals de difusió i us anirem informant del procediment a seguir.