Us presentem els protagonistes dels cartells
10 Març, 2020
El festival Minipop celebrarà el desè aniversari l’any 2021
1 Abril, 2020
Mostrar tot

L’esperit Minipop a casa

Des de l’Instagram @festivalminipop estem fent un recull de fotografies i vídeos d’activitats minipoperes per passar aquests dies de confinament. El Brais i la Maria han construït una maqueta del Minipop espectacular amb tots els detalls i concert de Cala Vento inclòs. La Nora i el Nel ens han fet arribar el resultat d’un taller creatiu en família. Si teniu més idees, creacions o muntatges divertits relacionats amb el Minipop, mencioneu-nos a Instagram i els compartirem.

Si se us acaben les idees, cada setmana La Martina Kids&Us School us proposa activitats per divertir-vos i aprendre anglès en família. Al bloc https://blog.kidsandus.es/ca hi trobareu un munt de vídeos per fer manualitats, disfressar-vos, cantar, ballar, escoltar contes o cuinar receptes delicioses. Stay at home with Kids&Us!

Han tancat teatres, museus i biblioteques i s’han hagut d’ajornar un munt de concerts i festivals. Però la cultura no s’atura. Han aparegut moltes propostes per divertir-se sense sortir de casa. Us recomanem que seguiu gaudint de la música i la cultura per alleugerir aquests dies de confinament. Des d’avui fins el 27 de març se celebra el Cuarentena Fest i hi actuaran alguns artistes que han passat pel Minipop. PAVVLA el diumenge 22 a les 21 hores i El petit de cal eril el dimarts 24 a les 19 hores. Podeu seguir els concerts des de la pàgina del festival i des dels canals de Youtube dels grups. Anem de festival?