El Tate Modern també s’emmiralla en Yayoi Kusama
3 Març, 2020
Us presentem els protagonistes dels cartells
10 Març, 2020
Mostrar tot

Les 20 cares del Minipop

El Minipop sou vosaltres. Les persones que compreu les entrades sense saber el cartell, les que espereu impacients que arribi el dia, les que entreu al recinte amb moltes ganes de passar-ho bé, les que us deixeu sorprendre per noves músiques i les que us emporteu moments que duren tota la vida.

Per aquest motiu, la imatge de la desena edició del festival és un homenatge al públic més fidel que ens ha seguit durant tots aquests anys, a les cares de felicitat que ens animen a seguir treballant i ens fan adonar que tot l’esforç ha valgut la pena. Hem posat el focus en la connexió entre el festival i persones de diferents generacions que volen gaudir de la música i la cultura conjuntament. Els protagonistes dels cartells són 20 fans incondicionals del festival que s’han posat davant de la càmera ben abrigats i amb el millor dels somriures.

I perquè van tan tapats? Doncs perquè el Minipop no és només un festival que marca l’inici d’estiu sinó una filosofia de vida que ens acompanya tot l’any. És gairebé una obsessió. Quan acabem una edició ja comencem a pensar idees per la propera, travessem l’hivern escoltant noves descobertes musicals, comencem l’any entre esbossos, enfilem el febrer amb sessions fotogràfiques i presentem el cartell amb màniga llarga.

I per tot això hem volgut vestir els retratats amb la roba d’hivern que contrasta amb la calor del primer cap de setmana de juny. Els vam demanar que vinguessin al Xalet Serra del Carles Fargas amb abrics, gorros, bufandes, guants i caputxes; els vam fer entrar en una de les meravelloses sales de la casa modernista, i aquí sota teniu el resultat de la sessió. A partir de demà us els trobareu a mida poster a diferents llocs de Tarragona i us encomanaran el seu amor pel Minipop. Us sona algú?