El Tate Modern també s’emmiralla en Yayoi Kusama

L’Hotel Imperial Tarraco torna a obrir amb més estrelles i més Minipop
28 Febrer, 2020
Les 20 cares del Minipop
5 Març, 2020
Mostrar tot

El Tate Modern també s’emmiralla en Yayoi Kusama

Ho heu vist? El Tate Modern celebrarà el seu 20è aniversari amb les Infinity Rooms de Yayoi Kusama. A partir de l’11 de maig i durant tot un any, si viatgeu a Londres no us podeu perdre aquesta gran exposició immersiva que l’artista japonesa va fer amb motiu d’una retrospectiva inaugurada el 2012.

Nosaltres estem enamorats de Kusama, dels seus punts infinits, les formes orgàniques, els colors primaris, els contrastos. La imatge de l’últim Minipop es va inspirar en la seva obra i vam omplir el recinte de carabasses, miralls, repeticions i punts de colors. Volíem compartir amb vosaltres el seu univers de psicoldèlia i patrons, fer-vos agafar ganes de conèixer millor aquesta artista internacionalment reconeguda, despertar el gust per l’art de petits i grans.

Vam instal·lar una petita Infinity Room a l’entrada per convertir-vos en un punt dins d’espai infinit de miralls i llums. Us vam explicar la seva història amb fitxes didàctiques, us vam animar a unir punts, a pintar-los, a enganxar-los en Obliteration Room, i finalment us vam proposar un joc de buscar els diferents elements inspirats en l’obra de Yayoi kusama que hi havia escampats pel recinte.

Si en voleu més, haureu de viatjar a Londres, al Japó o a Nova York.