L’Hotel Imperial Tarraco torna a obrir amb més estrelles i més Minipop

Una visita guiada per la història del festival (2013-2019)
27 Febrer, 2020
El Tate Modern també s’emmiralla en Yayoi Kusama
3 Març, 2020
Mostrar tot

L’Hotel Imperial Tarraco torna a obrir amb més estrelles i més Minipop

Apunteu-vos una data: 27 de març. Aquest dia l’Hotel Imperial Tarraco tornarà a obrir les portes totalment rehabilitat i convertit en un quatre estrelles superior de la mà de la cadena H10.

El voleu estrenar el primer cap de setmana de juny per anar de festival amb totes les comoditats?

Amb el codi promocional Minipop podreu reservar del 4 al 7 de juny (ambdós inclosos) amb un 10% de descompte per a qualsevol tarifa i tipologia d’habitació disponible amb una estada mínima de dues nits. A més, per celebrar la reobertura, addicionalment l’hotel ofereix la promoció especial de l’esmorzar gratuït.

L’Hotel Imperial Tarraco és un allotjament emblemàtic de la ciutat de Tarragona construït el 1963 que estava tancat des del 2017. Després d’una profunda reforma, l’hotel disposa d’àmplies i elegants habitacions, la majoria amb vistes frontals al mar; una completa oferta gastronòmica; una piscina amb zona enjardinada i una piscina infantil, un centre de bellesa on cuidar cos i ment, i tres sales de reunions amb llum natural i capacitat per realitzar grans esdeveniments i celebracions.

El teniu al mateix passeig de les Palmeres, a tocar del Minipop. Categoria, proximitat i descomptes. No pot estar més a prop i no es pot demanar més!