Una visita guiada per la història del festival (2013-2019)

Quina descoberta musical heu fet al Minipop?
26 Febrer, 2020
L’Hotel Imperial Tarraco torna a obrir amb més estrelles i més Minipop
28 Febrer, 2020
Mostrar tot

Una visita guiada per la història del festival (2013-2019)

Després de repassar el cartell del primer Minipop i obrir la capsa dels records del segon, continuem la visita guiada per la història del festival. Ens hi acompanyeu? Avui anirem del 2013 al 2019 en un sol viatge. Agafeu-vos fort, que agafem velocitat!

31 de maig, 1 i 2 de juny de 2013
Després de dues exitoses edicions, el Minipop torna per oferir un cartell de luxe ple d’artistes consolidats a l’escena musical catalana. Inspira i Senior i el Cor Brutal presentar nou disc. La llista es completa amb Joana Serrat, La Brigada, Lecirke, Superpanda’s dj’s i la lleidatana dj Lupe. La tercera edició ampliar l’oferta amb més tallers i la incorporació de noves activitats com el teatre, el circ i la fira Minicrafts.

6, 7 i 8 de juny de 2014
La quarta edició connecta els artistes amb el públic i deixa milers de moments màgics, d’alegria i complicitat entre diferents generacions. Un any més l’assistència de públic supera les edicions anteriors amb una xifra d’assistents per damunt de les 3.000 persones. La sessió de Guille Milkyway de dissabte és un dels moments més àlgids del festival. És l’any de The Free Fall Band, l’Orchestra Fireluche, Doble Pletina, Línia Maginot, Satèl·lit, Oslo i els djs Pau de Banyoles, Carles Belda, Superpandas i On Air.

5, 6 i 7 de juny de 2015
El Minipop triomfat i es converteix en un festival de referència en els àmbits del pop independent i del públic familiar. Ho demostra, entre altres indicadors, l’interès que despertat la cinquena edició entre músics, programadors i mitjans de comunicació, que valoren la proposta i assiteixen a la cita. Entre les prop de 4.000 persones que es posen la polsera, hi ha cares conegudes com Guillem Gisbert, de Manel; Miquel Àngel Landete, de Sènior i el Cor Brutal, o Joan Reig, dels Pets. Al cartell hi apareixen David Carabén, Núria Graham, The Seihos, Anna Roig com a punxa-discs, Trau, Rombo, Joan Pons dj, Copa Lotus, Xavi Alías, Ivory i Superpandas.

3, 4 i 5 de juny de 2016
Les cares de felicitat de grans i petits ho diuen tot. El festival Minipop ja ha arrelat a la ciutat de Tarragona com un punt de trobada intergeneracional. Cinc mil pares, mares, tiets, avis, nebots, fills i gent fadrina gaudeixen de manera lúdica de concerts, cinema, teatre, tallers creatius, ball, circ i literatura en un marc privilegiat al bell mig de la ciutat. S’acaben els ocellets i arriba el primer robot. El sisè Minipop balla amb El Petit de Cal Eril, The New Raemon, Judit Neddermann, Cola Jet Set, Bremen, Guillem Roma, Luciana Tagliapietra, SpyLight i Superpandas.

2, 3 i 4 de juny de 2017
Més de 6.000 persones i les entrades exhaurides des de dissabte al vespre demostren que aquest festival familiar degà a Catalunya ja forma part de l’imaginari artístic de grans i petits. L’aposta de proposar cultura per totes les edats atreu un públic entusiasta que desborda les previsions de l’organització i omple el passeig de les Palmeres de somriures i felicitat. Pugen a l’escenari La Bien Querida acústic set, Mazoni, Carles Belda, Sanjosex. Cala Vento, Marion Harper, Pavvla, Retirada, Espaldamaceta, L’Home Llop selector i Superpanda’s DJ.

1, 2 i 3 de juny de 2018
Èxit espectacular del vuitè Minipop. Per primera vegada el festival de música i cultura contemporània per tots els públics esgota les entrades abans d’obrir portes. Més de 7.000 persones de totes les edats gaudeixen de concerts, tallers creatius, teatre, cinema i molt més en un espai amb vistes al mar, fet a mida i cuidat fins l’últim detall. És l’any de l’exposició dels minireporters, del canvi de logo, de les papallones d’origami i de la primera Silent Disco, de Mishima, La Iaia, Renaldo & Clara, Joan Miquel Oliver, Da Souza, TMN, Intana, Mareta Bufona, Ferran Palau i Joan Masdéu.

31 de maig, 1 i 2 de juny de 2019
El Minipop omple un cop més el passeig de les Palmeres d’alegria i amor per la música i la cultura. En la seva novena edició, el festival connecta amb un públic molt fidel i entregat, que exhaureix totes les localitats amb dies d’antelació i es deixa portar per les actuacions musicals, el teatre, els tallers creatius, els jocs o el cinema. L’univers infinit de Yayoi Kusama inunda la instal·lació de punts de colors, s’amplien les hores de música i es potencia l’oferta de literatura i poesia. Al cartell musical hi ha Quimi Portet, Carlos Sadness, El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Dj Lyona, Germà Aire, El Invisible Harvey, Rombo, Yawners, Nyandú i El Pèsol Feréstec.