Dos hotels a la mida del Minipop
25 Febrer, 2020
Una visita guiada per la història del festival (2013-2019)
27 Febrer, 2020
Mostrar tot

Quina descoberta musical heu fet al Minipop?

El Minipop combina artistes de prestigi amb bandes emergents de l’escena pop. Avui us preguntem a les xarxes socials quina descoberta musical heu fet al Minipop.

Volem que ens digueu el nom dels grups que vau escoltar al festival per primera vegada i ara ja formen part de la bonda sonora de la vostra vida. Els que van arribar per quedar-se i us segueixen acompanyant al cotxe, a casa, als auriculars, de música de fons dels vermuts de diumenge o per posar a tot drap quan hi ha festa.

L’Isaac Negrié (@isaacdeferran) ens diu que es va enganxar a Cala Vento el 2017, l’Alicia Rodié (@aliciarodie) escolta Núria Graham des de 2015, la Txell (@Txeeell) és seguidora de Nyandú des de l’any passat, i la Lu Kilu (@lu.kilu.3), el Fernando (@ferryfb) i la seva filla ballen amb Carlos Sadness des de l’última edició del festival.

La Maite Ferran (@maite.f.marques) es declara fan total de Joana Serrat i el 2016 la Judit Montserrat (@juditmontserrat) es va enamorar de la veu de Judit Neddermann.

Fa uns anys, el periodista Xavier Graset també ens explicava en aquest vídeo de sota que havia descobert a Joana Serrat el 2013 i que des de llavors l’escolta amb els seus fills.

I és que el Minipop és un festival ideal per ampliar el repertori de cançons preferides i col·leccionar moments musicals.

Us recomanem que vingueu a la desena edició amb les orelles ben obertes perquè segur que sortiu amb noves melodies per afegir a la llista. D’aquí a un temps podreu dir que quan ningú no coneixia aquell grup vosaltres el vau poder veure des de primera fila en petit format.