La capsa dels records del segon Minipop
15 Febrer, 2020
Quina descoberta musical heu fet al Minipop?
26 Febrer, 2020
Mostrar tot

Dos hotels a la mida del Minipop

Diuen que al pot petit hi ha la bona confitura. Avui us donem dues alternatives d’allotjament més pel cap de setmana del Minipop. Són dos hotels petits, que col·laboren amb el festival i que combinen amb la música pop.

Un és l’Hotel Catalunya Expres al carrer General Contreras. Funcional, confortable, econòmic i situat estratègicament a dos minuts de l’estació de tren i a cinc de la Rambla. Us oferiran el millor servei i atenció personalitzada, wifi gratuït a tot l’establiment i un esmorzar buffet continental per llepar-se els dits. I el millor de tot: tenen habitacions familiars! Amb el codi Minipop2020 aconseguireu un 10% de descompte en qualsevol tipus d’habitació (validesa els dies 5 i 6 de juny).

L’altra opció és l’Hostal977 al carrer Cavallers. Un petit “hostal boutique” amb encant situat al cor del barri antic que ha sabut conservar l’esperit i la tradició de l’antic immoble que l’acull. Pedra i fusta, amb un disseny funcional, dinàmic i modern. Podreu triar entre cinc habitacions diferents, úniques i autèntiques, sota voltes amb molta història, equipades amb aire condicionat, televisió i wifi. L’hostal té un hall on prendre el cafè, el tè o un vi de les DO de Tarragona amb tota la tranquil·litat del món.