Hotels amb descomptes Minipop
12 Febrer, 2020
Dos hotels a la mida del Minipop
25 Febrer, 2020
Mostrar tot

La capsa dels records del segon Minipop

Avui hem obert la capsa dels records del segon Minipop. Hi hem trobat una polsera lila, el logotip de les lletres rodones i l’estrella dissenyat per Noe Rossell, l’ocellet verd amb els ulls tancats, un cartell taronja amb un vinil, pintura de colors, pinzells i esponges, romaní, teixits, materials reciclats, figures de papiroflèxia, samarretes negres, peces de ganxet i alguns CD com “Producto Interior Bruto” de Joan Colomo, “Segueix-me el fil” de Beth o el “El món en un cafè” de Quart Primera.

Quina passada tornar a tocar tot això i reviure dies tan especials! Hem fet una viatge en el temps molt recomanable. Veniu amb nosaltres al 2012? Ens situem als dies 1 i 2 de juny. El festival s’allarga amb un segon dia, amplia la seva oferta en nombre de tallers i de concerts i aconsegueix un nou espai al Serrallo. Dos escenaris únics i el llenguatge universal de la música i l’art.

Arriba el primer ocellet del Minipop, que en edicions posteriors s’anirà transformant de la mà d’alumnes de l’Escola d’Art i Disseny. El veiem maquillat a les galtes del públic, que balla amb la música de Beth, Renaldo&Clara, Dj Lupo, Quart Primera, Xevi Pigem i Joan Colomo. Hi ha originals tallers creatius de Joan Rioné, Jordi Gallus, Mo Espasa, Mercedes Luiña (Nakama), Mar Borrajo i Literatura Vertical. Alguns arbres del passeig del passeig de les Palmeres estan folrats amb obres d’art de les Ganxetes del Pòrtia.

L’endemà dissabte hi ha amenaça la pluja. Som al Refugi 2 i no a l’aire lliure com estava previst. Dj David Bass i Dj’s Pandas als plats. Hi ha tastets de l’Associació de Restauració i Comerç del Serallo (ARCS), una gimcana i sortides amb el vaixell Tarragona Blau.