Quin fred que fa!
10 Febrer, 2020
La capsa dels records del segon Minipop
15 Febrer, 2020
Mostrar tot

Hotels amb descomptes Minipop

Planificant el cap de setmana del Minipop? Necessiteu allotjament? Tenim dos hotels xulíssims, ben situats i amb descomptes Minipop. Què més voleu?

Un és l’Hotel Astari, ubicat a la Via Augusta, 95-97, a un pas del centre de la ciutat i de la platja del Miracle. És un hotel tranquil, amb habitacions amb vistes al mar, envoltat de llum i natura, amb zona de jardí i piscina exterior. Entreu a seu web i mireu la galeria. Les imatges parlen soles.

Només cal que digueu o escriviu el codi promocional Minipop i us oferiran preus especials. L’habitació doble a 59 euros la nit, la triple a 79 i l’esmorzar buffet a 9 euros per persona. 100% recomanable i 100% Minipop.

L’altra opció és l’Hotel Lauria, a la Rambla Nova, 20, a 100 metres del Balcó del Mediterrani. Un tres estrelles en ple centre de la ciutat i a tocar del festival per un cap de setmana perfecte. És un hotel acollidor, amb espais funcionals, habitacions amb parquet i molt bon servei. A més, té bar, restaurant, gimnàs i fins i tot piscina exterior per fer-se passar la calor de principis de juny.

Les persones assistents al festival tindran un 10% de descompte en qualsevol tipus d’habitació. Introduïu la paraula màgica MINIPOP20 quan feu la reserva online o truqueu directament al 977 236 712.

Hotel Lauria

Hotel Astari