El cartell del primer Minipop
6 Febrer, 2020
Hotels amb descomptes Minipop
12 Febrer, 2020
Mostrar tot

Quin fred que fa!

Foto: Jaime Rojas

Aquest cap de setmana hem estat en un lloc molt especial amb persones molt especials preparant la imatge i l’espot promocional del 10è Minipop. I sabeu qui hi havia davant de l’objectiu?

De moment només us podem dir que la sessió fotogràfica i el rodatge es van fer en un edifici modernista, que una de les persones protagonistes de la campanya surt en aquesta foto d’equip i que dissabte feia moooooolt de fred.

Mentrestant, estigueu atents a les xarxes perquè ja tenim les primeres famílies guanyadores del sorteig #Minipop10anys a Facebook, Twitter i Instgram. Són @germanmv76, @Glamass, @ilhortyou_7, @isaacdeferran, @marioneta78, @marta_sureda74, @natvpujol, @pocafenye, María Rodríguez, Sandra Barceló Castelló i Laia Poblado. Enhorabona! Us hem enviat les invitacions pel concert sorpresa del 15 de març.