Els abonaments a preu especial volen en poc més d’una hora
3 Febrer, 2020
Quin fred que fa!
10 Febrer, 2020
Mostrar tot

El cartell del primer Minipop

Amb això de fer anys ens hem posat nostàlgics. Aquí teniu el cartell de la primera edició. El recordeu?

Un sol dia, quatre concerts i una idea pionera que enganxa al públic. Som el dissabte 4 de juny de 2011. Un grup de pares i mares de l’associació Tecletes han parit el Minipop: el primer festival de Catalunya pensat perquè persones de totes les edats puguin gaudir conjuntament de la música i la cultura.

El passeig de les Palmeres de Tarragona està embolicat amb cintes roses com si fos un regal. Hi ha tallers, pintura, polaroids, jardineria, llibres, colors, cotxets aparcats, un espai per nadons, el menjar saludable de l’Espiga d’Or, gent petita, gent gran i molt bona música. Maria Rodés, The New Raemon, Marc Parrot i els Superpanda’s Dj’s.

Acaba de néixer un festival únic i molt especial, que es fa realitat gràcies a la complicitat del públic i de tots els voluntaris i voluntàries. Reivindica el concepte d’oci compartit per tota la família i trenca amb la segmentació per edats. Fills, filles, pares, mares, tiets i àvies es posen la polsera i s’ho passen bé escoltant i ballant la mateixa música, en un recinte dissenyat per tots els públics. Definitivament, la música no té edat.