El 3 de febrer posem a la venda les entrades súper-anticipades del 10è Minipop

El millor públic del món #Minipop10anys
26 Gener, 2020
Els abonaments a preu especial volen en poc més d’una hora
3 Febrer, 2020
Mostrar tot

El 3 de febrer posem a la venda les entrades súper-anticipades del 10è Minipop

Atenció! Aquest dilluns 3 de febrer a les 9 del matí posarem a la venda les entrades súper anticipades del Minipop! Els primers 500 abonaments pels dos dies de festival es vendran únicament per internet al preu de 8 euros. Una autèntic regal pels més ràpids! Si la voleu aprofitar, dilluns al matí estigueu atents al web https://entradium.com/es/events/festival-minipop.

Quan s’acabi aquest primer tram d’entrades, podreu trobar les entrades anticipades a 12 euros online i també a diferents punts de venda de Tarragona i Reus: El Lloro, L’Espiga D’Or, Shiva Music, To2bebe and Kids Tarragona i Batabat Botiga.