El Minipop convida el seu públic més fidel a un concert sorpresa
19 Gener, 2020
El 3 de febrer posem a la venda les entrades súper-anticipades del 10è Minipop
30 Gener, 2020
Mostrar tot

El millor públic del món #Minipop10anys

La campanya #Minipop10anys ha confirmat el que ja sabíem: tenim el millor públic del món mundial! Just avui fa una setmana que us vam demanar que compartíssiu fotografies de la vostra experiència al festival a Instagram, Twitter i Facebook. I ens heu inundat d’imatges i records. Portem set dies d’emocions mirant-vos i llegint-vos i ens encanta saber que el Minipop us fa tan feliços com a nosaltres.

El Josep ens ha regalat una composició de mans i polseres (quina passada que hàgiu fet la foto cada any). L’Alicia ha anat a tooootes les edicions. La Mariona ja s’ha descomptat. La Marina ha remenat l’arxiu per fer-nos un fantàstic muntage de vuit fotos. L’Estel va al Minipop des que el Jan el va inaugurar. El German ja està desitjant que arribi el desè Minipop, després d’haver-ne viscut vuit.

La Laura diu que han vist créixer el Minipop i nosaltres hem vist fer-se grans el Marcel i la Raquel. Una altra Laura, el Roc i l’Ona han vingut des de Lleida a les tres últimes edicions. I una tercera Laura l’any passat va ballar embarassada i enguany tornarà amb la seva filla.

L’Ester ve des de 2015 i ha penjat dues fotos de la zona de restauració. Hem tingut l’honor de ser el primer (i de moment únic) post de l’Instagram de la Berta i el Genís. I sembla que l’Eva també ha estrenat perfil per participar a la campanya.

La Sandra confessa que fa dos anys que fa campana però s’ho va passar tan bé el 2016 i el 2017 que segur que tornarà. Una altra Sandra ens escriu que ja pensa en la propera edició. I una tercera Sandra fa un recull de moments memorables. La nostra Marta ens fotografia la seva col·lecció de samarretes i ens recorda els divendres orientals, dels dissabtes sense parar i dels desmuntatges del diumenge. “El que veieu el primer cap de setmana de juny no és màgia, és la unió i l’esforç de persones fantàstiques!”, escriu en un altre post. I una altra Marta que coneixem bé ens ensenya imatges de quasi totes les edicions i de la seva paradeta als primers Minipops.

La Cristina s’ha atrevit amb un collage dels seus set festivals i li ha quedat de meravella. L’Eva ens ensenya que quan és feliç se li nota a la cara. Amb aquestes fotos sobren les paraules. La Maruxa ens explica que els seus tres petits han viscut el festival des de dins de la panxa i des de fora, i la veiem embarassada a tres edicions diferents. La Rut va per nota i ha fet una obra d’art amb set polseres del Minipop.

L’Anabel comparteix a Facebook un vídeo d’un ball molt especial. La Bet ens recorda els tallers Anduluplandu de màscares i ventalls. L’Alba ens explica i ens il·lustra com ha crescut la família entre el primer i l’últim Minipop. La Txus va descobrir el Minipop l’any 2012 i no ha fallat cap any. Fins i tot s’ha canviat la foto de perfil! La Maria i la seva família també porten vuit edicions que han resumit en vuit fotografies. Tota una vida junts!

La Sara publica fotos a Twitter amb les amigues, la neboda (nebodes), la germana i el cunyat, la parella i fins i tot fent de voluntària. La Rosa és la reina dels salts i els moments decisius. La Mercè publica tres fotos molt divertides de la Mar. I l’Isaac, que es posa la polsera des de la segona edició, comparteix silent disco i diversió en família.

En aquesta campanya no hi podia faltar el Teo, el nostre fan número 1, que té tots els cartells del Minipop penjats a la paret de la seva habitació. I finalment també hi ha volgut participar la Núria, la nostra directora, amb una fotografia del Lluc a la primera i a l’última edició i recordant les aventures i retrobament d’aquest projecte que a casa seva es viu tan intensament.

Als destacats dels stories d’Instagram també hem recollit els posts més efímers perquè no se’ns escapin. Hem pescat a lidiaelfi, ariannaciurana, laiapics, pere_tgn, atramprats, gedaupex… Moltes gràcies de tot cor!

Si encara no hi heu participat i voleu invitacions pel concert sorpresa del 15 de març, aprofiteu la setmana que queda per tirar enrera en el temps i rebuscar records del primer cap de setmana de juny. Compartiu un mínim de dues fotografies de dos Minipops diferents amb el hastag #Minipop10anys, digueu a quantes edicions heu anat i etiqueteu el festival. Més info: https://bit.ly/379swqv