El Minipop convida el seu públic més fidel a un concert sorpresa

El Minipop posa música a la Fira de l’Avellana de Riudoms
5 Agost, 2019
El millor públic del món #Minipop10anys
26 Gener, 2020
Mostrar tot

El Minipop convida el seu públic més fidel a un concert sorpresa

ACTUALITZACIÓ: Seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat, lamentem informar-vos que hem hagut d’ajornar el concert sorpresa d’aquest diumenge 15 de març. Seguim treballant amb tota la il·lusió perquè la desena edició del Minipop sigui memorable. Molt aviat anunciarem el cartell musical.

La festa de presentació del cartell de la 10a edició del festival se celebrarà el diumenge 15 de març (12h) al Teatret del Serrallo

Les invitacions es poden aconseguir participant en la campanya #Minipop10anys que s’ha engegat avui a Instagram, Twitter i Facebook

El Minipop convida el seu públic més fidel a un concert sorpresa per presentar el cartell musical i celebrar que enguany el festival arriba a la desena edició. La festa tindrà lloc al Teatret del Serrallo el diumenge 15 de març a les 12 hores i estarà dedicada a totes les persones que han estimat i han fet possible el Minipop durant tots aquests anys. Els noms del grup i del dj que pujaran a l’escenari seran una incògnita fins el dia del concert.

Les invitacions a la festa es poden aconseguir a través d’una campanya que el festival ha iniciat avui a les xarxes socials Instagram, Twitter i Facebook i que durarà dues setmanes (fins el 2 de febrer). Les persones interessades han de compartir un mínim de dues fotografies de dos Minipops a qualsevol de les tres xarxes amb el hastag #Minipop10anys, dir quantes edicions han viscut i etiquetar el festival. Els fans que hagin estat a totes les edicions i ho puguin demostrar, tindran una invitació directa a la festa. La resta de participants entraran en un sorteig amb tants punts com polseres hagin portat i xarxes hagin utilitzat.

La celebració vol ser un homenatge a un públic que s’ha convertit en l’essència i la identitat del Minipop, que ha confiat cegament amb l’organització comprant les entrades sense conèixer el cartell, que ha compartit moments de màgia i felicitat al passeig de les Palmeres, i que ha tornat a casa carregat d’experiències i noves descobertes musicals.

La connexió entre el Minipop i els seus fans, la seva il·lusió per cada nova edició, les ganes de passar-ho molt bé i l’amor per la música han fet créixer un somni que va començar per iniciativa d’un grup de mares i pares que volia seguir anant de concerts i gaudir-los amb els seus fills i filles.

Vols venir al concert sorpresa de presentació del cartell del 10è Minipop? Has anat a totes o quasi totes les edicions del Minipop? Participa a la campanya #Minipop10anys a les xarxes socials i aconsegueix les teves invitacions! Serà una festa molt emotiva i especial i la volem compartir amb vosaltres.