El Minipop posa música a la Fira de l’Avellana de Riudoms

Records del Minipop
9 juny, 2019
El Minipop convida el seu públic més fidel a un concert sorpresa
19 gener, 2020
Mostrar tot

El Minipop posa música a la Fira de l’Avellana de Riudoms

El festival ha programat concerts de Guillem Roma i Espaldamaceta i els dj’s Albeta Franklin, Rob Good Vibrations, Dj Lupo i Lluís Gavaldà

Paral·lemament, també oferirà activitats creatives per a tota la família i un taller de cuina a càrrec de Trinitat Gilbert

El festival Minipop tornarà a posar la música i els tallers creatius a la Fira de l’Avellana de Riudoms. A més, en aquesta 39a edició de l’esdeveniment, que se celebrarà del 9 a l’11 d’agost, el festival ha programat tres sessions de dj’s i un taller de cuina en el marc del nou espai gastronòmic de la fira dedicat als productors locals i de proximitat.

La programació musical començarà divendres a les 20 hores a l’Espai Gastrofira amb els dj’s Albeta Franklin i Rob Good Vibrations, que oferiran una sessió 100% vinil de reggae, rocksteady, beat, pop, northern soul i blues.

El dissabte a partir de les 12:30 hores dj Lupo (Octavi Lobo), del col·lectiu Cienwatios, repassarà la millor música electrònica en un vermut que promet ser apoteòsic.

A la tarda, de 17:30 a 19:30 hores, Trinitat Gilbert oferirà un taller familiar de cuina amb avellana. La periodista especialitzada en gastronomia ens ensenyarà a fer piruletes de poma sucades amb crema d’avellanes i xocolata i pizzes que es trasnsformen en fajitas i calzones.

I mentre a l’Espai Gastrofira es llepen els dits, a les 18:30 hores Espaldamaceta engegarà l’Espai Minipop amb les cançons curtes i concises del seu setè disc. José Juan González, ànima d’Espaldamaceta, torna després de dos anys de silenci acompanyat per Gerard Joan i Oriol Maymó, per presentar-nos «Millor que mai», produït per Jordi Casadesús (La Iaia, Núria Graham), que fuig dels tempos baixos i de l’aire de tristesa d’anteriors treballs i ens sorprèn amb noves sonoritats.

El diumenge al migdia l’Espai Gastrofira es convertirà en una pista de ball amb la sessió disco preparada pel músic i cantant Lluís Gavaldà.

Paral·lelament, des de l’Escenari Minipop, Guillem Roma, escamparà l’optimisme i la màgia de la seva música amb aquesta energia tan personal i propera que l’ha consolidat com un dels artistes més emergents i originals del moment. El músic osonenc vindrà a Riudoms acompanyat de la seva germana Marta Roma al cello per fer-nos vibrar amb aquest duet de connexions assegurades. La seva proposta és un món de sonoritats que viatgen per les influències que uneixen les tradicions llatinoamericanes amb els colors mediterranis o els ritmes balcànics d’una maneral natura i espontània.

Durant els concerts de dissabte i diumenge, l’Espai Minipop comptarà amb una zona de tallers on petits i grans podran deixar anar la imaginació i compartir experiències creatives plenes de colors.

HORARIS

Divendres 9 d’agost

22h Dj Albeta Franklin i Dj Good Vibrations (Espai Gastrofira)

Dissabte 10 d’agost

12.30h Vermut electrònic. Dj Lupo (cienwatios)

(Espai Gastrofira)

17.30h Tallers creatius (Espai Minipop)
18 h Taller de cuina amb Trinitat Gilbert (Espai Gastrofira)
18.30h Concert ESPALDAMACETA (Espai Minipop)

Diumenge 11 d’agost
11.30h Tallers Creatius (Espai Minipop)
12h Concert GUILLEM ROMA (Espai Minipop)
12.30h Vermut disco. Dj Lluís Gavaldà (Espai Gastrofira)