Els petits periodistes entrevisten Xarim Aresté

El Minipop enamora
2 Juny, 2019
Records del Minipop
9 Juny, 2019
Mostrar tot

Els petits periodistes entrevisten Xarim Aresté

Si fossis un animal quin series? Per quina raó et vas deixar el cabell llarg? Què fas si no t’inspires? Per què vas triar la trompeta? A qui has votat? Què t’agrada més del meu poble? Ets molt filosòfic? Tens molts déjà vus?

El músic Xarim Aresté es va sotmetre a una de les entrevistes més xules i alhora difícils de la seva vida. Els nens i nenes del taller de periodisme del Minipop li van fer preguntes molt poc convencionals. Els va acompanyar Gemma Ventura, periodista a Catorze i mestra de primària, que els va animar a investigar i documentar-se, a no preguntar tòpics, a fer volar la imaginació i a deixar-se anar. Els va demanar que fossin lliures, creatius i valents, per perdre una de les pors més bloquejadores: la d’equivocar-se. De premissa només n’hi va haver una: tot, tot i tot el que pregunteu estarà bé. Està demostrat: com menys ens censurem més autèntic és el resultat.

Aquí teniu el vídeo, gravat i editat per Estefania López Calderón, perquè ho comproveu vosaltres mateixos.