Benvingudes i benvinguts a la novena edició del Minipop

El joc de Yayoi Kusama
30 Maig, 2019
El Minipop enamora
2 Juny, 2019
Mostrar tot

Benvingudes i benvinguts a la novena edició del Minipop

Divendres a la tarda. La ciutat fa olor de primavera i de mar, i la rambla i el Passeig de les Palmeres s’omplen de punts. Punts grans, punts petits, de totes mides i colors. Amb diferents històries, orígens, bagatges. Punts que arriben per primera vegada, altres que fa dies que hi són. Mirades de complicitat, de sorpresa i d’alegria. Retrobaments, abraçades, cridòria i sorpreses. Petits punts que es van unint i configurant aquest univers màgic que és el MINIPOP.

Públic, artistes, voluntaris, vianants, nenes i nens, equip, tots ens retrobem de nou en aquest espai màgic de la ciutat de Tarragona, amb unes vistes inconfusibles, i carregat de moments i experiències viscudes.

Aquest any l’espai ret homenatge a una de les artistes contemporànies més importants i rellevants, la japonesa Yayoi Kusama. Un exemple de lluita, activisme cultural i feminisme. Ens endinsem en la seva mirada i els seus universos infinits, les seves sèries amb repeticions, els seus colors alegres i vitals, les flors i les carabasses, els punts com origen i final. I ho fem des de l’amor i l’admiració total per la seva obra.

Amb aquest Minipop volem apropar-vos al seu art, volem que descobriu aquesta gran artista, que tot i tenir 90 anys i viure en una residència psiquiàtrica per voluntat pròpia, s’aixeca cada dia amb la il·lusió de pintar i compartir la seva creativitat amb tots nosaltres. Així que aquest és el nostre humil homenatge a la Kusama i els seus punts, i també als nostres, que sou tots vosaltres, el públic que ens acompanya any rere any.

Benvingudes i benvinguts a la novena edició del Minipop. Esperem que us ho passeu molt bé i sigueu molt feliços.

Llarga vida a la cultura sense censura i per a totes les edats.

Núria Serrano Ventós
Directora Festival Minipop