Els punts de colors del Minipop ja són a la Rambla Nova de Tarragona

Ja tenim tot el peix venut
29 Maig, 2019
Un festival d’estrenes
29 Maig, 2019
Mostrar tot

Els punts de colors del Minipop ja són a la Rambla Nova de Tarragona

Foto: Rosa Rovira

Els punts del Minipop ja han començat a aparèixer a la Rambla Nova de Tarragona. Al cel hi ha punts de diferents mides i colors i a terra l’ombra avisa als vianants perquè aixequin la mirada. Sí, ho han tornat fer! L’arquitecte Pere Socias i la dissenyadora Eva Jolis cada any ens sorprenen i hipnotitzen amb les seves creacions.

La directora del Minipop, Núria Serrano, i la regidora de Turisme, Inmaculada Rodriguez, acompanyades per diferents membres de l’equip, s’han passejat avui per sota d’aquest cel de llunes i han explicat els últims detalls del festival, que se celebrarà del 31 de maig al 2 de juny al passeig de les Palmeres.

La decoració anuncia i dóna la benvinguda a la novena edició del Minipop, que s’inspira en l’artista japonesa Yayoi Kusama i els seus punts infinits. Una vegada més, el festival demostra la seva consolidació en l’agenda cultural i arriba amb totes les entrades venudes abans d’obrir les portes.

L’univers Kusama també es van escampant poc a poc pel passeig de les Palmeres. Carabasses, universos infinits de colors i sèries de repeticions per homenatjar a una artista pionera i acollir l’esperada novena edició del Minipop.

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira

Foto: Rosa Rovira