Una nit japonesa al Minipop
23 Maig, 2019
Doble ració de teatre
24 Maig, 2019
Mostrar tot

Falten 7 dies!

Avui falta una setmana justa perquè comenci el Minipop! Preparats?

Per si encara no us heu mirat res, aquí teniu quatre consells, un resum del programa i un plànol dels diferents espais.

El més important de tot és que no us quedeu sense entrada. Si seguim així, no en tindrem per vendre a taquilla. No perdeu més temps i correu a comprar-les al Lloro, Shiva Music, To2Bebe, L’Espiga d’Or, Batabat o online a Productesdelaterra.cat: llista de punts de venda.

Si veniu de fora, cliqueu aquí per veure hotels, càmpings i trens amb descompte. Dins del recinte del Minipop hi haurà diferents propostes per fer-vos passar la gana i la set: el menjar saludable de L’Espiga D’Or, el plats combinats japonesos de Sapporo Tarragona, els gelats artesans de Gela’t, la fruita del Diosk de Tecletes i un minibar amb Estrella Damm. A més, com que el festival se celebra al bell mig de Tarragona, a quatre passes teniu tota l’oferta gastronòmica que us podeu imaginar i algunes restaurants ofereixen menús Minipop.

Tingueu en compte que l’entrada no garanteix la participació als tallers perquè l’aforament és limitat. Feu un cop d’ull a l’oferta de tallers i si en voleu fer algun, intenteu arribar al festival puntuals i anar a reservar tanda a la zona de tallers. N’hi ha dos que són una mica especials i que ja es poden reservar: periodisme i fotografia.

Porteu calçat còmode per saltar i ballar, gorra, crema solar, una jaqueta pel vespre i moltes ganes de passar-ho bé.

Trobareu el programa complet aquí. Comença el compte enrere!