Falten 7 dies!
24 Maig, 2019
La bombolla màgica de Tecletes
25 Maig, 2019
Mostrar tot

Doble ració de teatre

El diumenge, 2 de juny, tindrem doble ració de teatre al Minipop.

Per començar, a les 12 hores arribarà Mr Spark amb l’espectacle de circ i teatre gestual “El Misteri de l’Interior”. Mr Spark ha de treballar com cada dia a la seva oficina, però avui té un cercle enorme de persones mirant-lo. Mr Spark ja te de per si una sèrie de defectes que li impedeixen fer la seva feina de manera eficaç però aquesta vegada, amb la presència de tot aquest públic la jornada de treball es convertirà en un fabulós espectacle de carrer. Una barreja interessant, fresca i innovadora de circ, teatre físic, manipulació d’objectes i interacció amb el públic.

El mateix diumenge, a les 12:30 i a les 13:30, la companyia Toc de Gresca oferirà dos passis de l’espectacle itinerant “El bosc animat”, una proposta amb un alt contingut visual embolicada en la temàtica de la natura.

A més, el divendres 31 de maig a les 18 hores, tindrem al Minipop la Fundació del Barça i la Creu Roja amb l’espectacle de titelles “Tan se val d’on venim” i el taller posterior sobre la crisi de les persones refugiades. Tot i que l’escola de la Maria i del Pere té pupitres, aules i patis, com qualsevol altra, no és una escola normal perquè hi viu la Ziga-Zaga, una pilota màgica de futbol que parla amb els nens de la classe i proporciona immenses alegries a tots durant els partits a l’hora del pati.