El Minipop posa la Silent Disco en mans del Club Vinil, El Celobert i La Nova Escena
20 Maig, 2019
Falten 7 dies!
24 Maig, 2019
Mostrar tot

Una nit japonesa al Minipop

La tradicional nit de cinema oriental del Minipop 2019 serà 100% japonesa. El divendres 31 de maig el Festival Nits de Cinema Oriental de Vic ens portarà l’última pel·lícula d’animació del director Hiromasa Yonebayashi, que maridarem amb els plats de sushi, l’arròs, els fideus i les amanides del restaurant Sapporo de Tarragona.

“Mary y la flor de la bruja”, creada per animadors sorgits de Ghibli, està basada en la novela “The Little Broomstick”. La petita Mary troba una estranya flor al mig del bosc i comencen a passar coses. Sense que tingui temps de reaccionar, una escombra la fa volar pels núvols fins a una escola de bruixes i comença una aventura apassionant. És una oda al poder transformador de la màgia i una nova història de creixement personal. Colorista, imaginativa, vitalista. Una pel·lícula excel·lent.

La programació de cinema del Minipop continuarà l’endemà dissabte, 1 de juny. Quan es faci fosc, la pantalla gran ens traslladarà a un altre continent amb la pel·lícula Fantàstic Mr Fox, basada en la novel·la de Roald Dah’ls del mateix nom. El director Wess Anderson ens delecta amb aquest film fet amb stop motion i en el que reconeixereu les veus de Meryl Streep, George Clooney, Bill Murray o William Dafoe. Després d’anys d’idíl·lica existència, el senyor Fox trenca la promesa que li havia fet a la seva dona i comença a saquejar les granges dels seus veïns humans. Caure en els seus instints animals no només fa perillar el seu matrimoni, sinó que també posa en perill la vida de la seva família i dels seus amics animals.

A més de la cartellera cinematogràfica, enguany CaixaFòrum ens ofereix el taller “Imagina un film”. Us convertireu en els directors de la vostra primera pel·lícula i us presentareu al concurs Participa Méliès. Viureu tot el procés: des de definir els personatges, crear l’story board i treballar el guió fins a afegir-hi els efectes especials i la música.

CINEMA

Divendres, 31 de maig
21:45 hores
Mary y la flor de la bruja, Hiromasa Yonebayashi (93’)

Dissabte, 1 de juny
21:30 hores
Fantàstic Mr Fox, Wes Anderson (88’)