Quimi Portet, sensibilitat, ironia i Festa Major

Ja tenim programa a impremta i minipresentadora pel miniquiz
17 Maig, 2019
El Minipop posa la Silent Disco en mans del Club Vinil, El Celobert i La Nova Escena
20 Maig, 2019
Mostrar tot

Quimi Portet, sensibilitat, ironia i Festa Major

Parlar de Quimi Portet és parlar de la història viva del rock fet a Catalunya.

La seva tasca juntament amb Manolo Garcia a El Último de la Fila ha quedat impregnada en l’imaginari de vàries generacions i la seva obra en solitari ha confirmat el que alguns ja sabíem: que en Quimi és un esperit lliure, un cantautor elèctric amb una habilitat inconfusible per parlar amb ironia i tendresa de la condició humana.

Portet vindrà al Minipop amb el seu World Tour de música “moderadament moderna i passablement popular” del seu desè disc en solitari. Segur que la seva Festa Major d’Hivern ens farà viure una tarda de primavera memorable i emotiva al passeig de les Palmeres.