Ja tenim programa a impremta i minipresentadora pel miniquiz

David Cin de Superpandas torna al Minipop per fer-nos ballar fins que el cos aguanti
16 Maig, 2019
Quimi Portet, sensibilitat, ironia i Festa Major
18 Maig, 2019
Mostrar tot

Ja tenim programa a impremta i minipresentadora pel miniquiz

Teniu plans per si plou aquest cap de setmana? Us recomanem la lectura del programa complet del Minipop 2019. L’acabem d’enviar a impremta. Ja us el podeu descarregar des d’aquest enllaç: https://www.minipop.cat/wp-content/uploads/2019/05/PROGRAMA-MINIPOP-2019.pdf.

I atenció perquè també tenim minipresentadora pel miniquiz musical del Minipop 2019. La finalista del concurs es diu Naia, té 8 anys i ja ha començat a preparar preguntes mooooolt difícils amb Helle Kettner Høeberg. Ah! I diu que no us pensa xivar res de res. Esteu preparats per guanyar els súper premis dels nostres patrocinadors? Aprofiteu el cap de setmana i estudieu!