David Cin de Superpandas torna al Minipop per fer-nos ballar fins que el cos aguanti

El Minipop amplia la seva oferta de literatura i poesia
16 Maig, 2019
Ja tenim programa a impremta i minipresentadora pel miniquiz
17 Maig, 2019
Mostrar tot

David Cin de Superpandas torna al Minipop per fer-nos ballar fins que el cos aguanti

El Minipop no seria el mateix sense el nostre dj preferit. Aquest any, David Cin ha vingut expressament de terres forànies convertit en dj Olnir per fer-nos ballar fins que el cos digui prou. És un regal que ens fem tot l’equip del festival i que ens carrega les piles per seguir somniant en més nits d’estiu sota les palmeres.

Cin i Maber van  començar la seva carrera amb com djs en petits locals de Tarragona, fins que a partir de 2007 van començar a punxar de forma habitual a la sala El Cau (Tarragona). A partir de llavors, els Superpandas es van anar fent un lloc en els locals més emblemàtics de les comarques tarragonines. Ens acompanyen des de la primera edició del festival. En les seves sessions es pot escoltar des del indie més ballable fins a l’electrònica.