Sortegem ulleres de sol i samarretes a les xarxes del Minipop

Un tastet rodó per un gran festival
13 Maig, 2019
El Minipop amplia la seva oferta de literatura i poesia
16 Maig, 2019
Mostrar tot

Sortegem ulleres de sol i samarretes a les xarxes del Minipop

Tenim dues ulleres de sol Eloise Eyewear de l’Òptica Fullana de Tarragona i tres samarretes del Minipop 2019 per sortejar a les xarxes socials. El 30 de maig sabrem qui han estat els afortunats o les afortunades. Aquí us expliquem què podeu fer per tenir números dins del bombo.

ULLERES

Per guanyar les ulleres de sol, heu de comentar i compartir aquest cartell del Minipop 2019 a Facebook, Twitter o Instagram. Sortejarem unes ulleres entre totes les persones que participin a Facebook i Twitter i unes altres entre els que ho facin a Instagram.

Les ulleres de l’Òptica Fullana no són només unes ulleres, acosteu-vos a a la seva botiga de la Rambla Nova, 88 i veureu la diferència. Són ulleres de disseny, inspiradores, dins d’una òptica compromesa amb els vostres ulls que us ofereix una àmplia varietat de serveis i productes amb marques exclusives.

Una de les estrelles és Eloise, una marca d’ulleres independent, femenina i jove nascuda a la vora del Mediterrani. Les seves propostes busquen exalçar la bellesa natural, més enllà de les modes i convencionalismes.

SAMARRETES

El Minipop 2019 ja circula per Tarragona amb l’autobús urbà. Per guanyar la samarreta, l’heu de trobar, fer-li una foto i penjar-la al Facebook, Twitter o Instagram mencionant el Minipop. El 30 de maig en sortejarem una per cada xarxa social. No el deixeu passar de llarg aquesta oportunitat! Que no se us escapi el bus!