Us agradaria entrevistar i fotografiar el Minipop?

El Minipop combina amb Guadalupe Loves Curling
13 Maig, 2019
Un tastet rodó per un gran festival
13 Maig, 2019
Mostrar tot

Us agradaria entrevistar i fotografiar el Minipop?

Us agradaria tombar pel Minipop fent de periodistes o de fotògrafs? Enguany tenim dos slow tallers amb inscripció prèvia per viure el festival d’una altra manera. Escriviu un mail a tallers@minipop.cat i apunteu-vos a la festa! Les places són limitades.

Marató de fotografia. El nostre fotògraf Jaime Rojas serà al Minipop durant els tres dies per oferir diferents sessions d’un taller molt especial per nens i nenes a partir de 8 anys. Us ensenyarà els conceptes bàsics i us proposarà diferents temàtiques per convertir-vos en minireporters del Minipop i participar en un collage col·lectiu final. L’activitat dura unes dues hores i cal portar càmera.

Taller de periodisme. El divendres a la tarda la redactora del magazine cultural Catorze Cultura Viva Gemma Ventura us farà posar en el paper de periodistes musicals per una estona. Entrevistareu al músic Xarim Aresté, l’enregistrareu en vídeo i publicareu el resultat al canal de youtube del Minipop. Què li voleu preguntar? Aneu pensant perquè aviat li podreu posar el micro al davant i satisfer les vostres curiositats sobre aquest músic de Flix que està triomfant amb un disc acabat d’estrenar.