El Minipop combina amb Guadalupe Loves Curling

La Fundació Catalunya Cultura impulsarà el Festival Minipop
13 Maig, 2019
Us agradaria entrevistar i fotografiar el Minipop?
13 Maig, 2019
Mostrar tot

El Minipop combina amb Guadalupe Loves Curling

Ens acaben d’arribar les noves samarretes del Minipop, són negres amb topos blancs i combinen molt bé amb les faldilles i els pantalons de Guadalupe Loves Curling. Avui hem anat a aquesta botiga de moda divertida i original situada al carrer Governador González de Tarragona, i ens hem tornat boges remenant roba i emprovant-nos modelets primaverals. Ens agradava toooot i, modèstia a part, ens quedava bé tot el que ens posàvem. Quasi que ens emportem mitja botiga!

La Rosa i la Batti saben seleccionar noves tendències de moda molt portables, còmodes i urbanes, que ens fan sentir especials i úniques, que s’adapten al nostre dia a dia i a la nostra butxaca. Faldilles d’estrelles, vestits de la companyia fantàstica o Smash, camises de fulles amb coll mao, samarretes de ratlles, de rombos i de cactus, pantalons amples llisos o estampats. Roba molt xula i alegre a preus econòmics.