Una barreja lluminosa de pop i poesia per despertar el diumenge
6 Maig, 2019
Invisible Harvey ens farà viure una estona de pel·lícula
7 Maig, 2019
Mostrar tot

Els patrocinadors que sempre hi són

Al Minipop tenim la sort de comptar amb aquella mena de patrocinadors que sempre hi són perquè creuen en el festival i, a més, volen compartir una estona divertida amb vosaltres. Vindran al passeig de les Palmeres i no es mouran d’allí. Això vol dir que podreu trobar els seus tallers durant els tres dies de Minipop: divendres i dissabte de 17:30 a 21 hores i diumenge d’11 a 15 hores.

Espai CaixaForum

“Imagina un film”

Sempre has somiat ser directora de cinema? La teva creativitat et porta a imaginar-te històries tota l’estona? Aquest és el teu taller. Des de definir els personatges, crear l’storyboard, treballar el guió i afegir-hi els efectes especials i la música, tot això és possible en aquest espai on et convertiràs en el director de la teva primera pel·lícula.
Tots els vídeos realitzats participaran en la 7a Edició del Concurs Participa Méliès (www.participamelies.com).

Quiric, un robot interactiu
Un ordinador interactiu que, sota l’aparença d’un simpàtic robot, permet experimentar a través del llenguatge tecnològic aspectes com el dibuix lliure, les formes geomètriques, els sons de diferents instruments musicals o les emocions.

Clínica Dental Montse Timoneda

El joc de la Lola Dentola

Vine a jugar al joc de la Lola Dentola a l’espai de la Clínica Dental Montse Timoneda i aprèn moltes coses sobre salut dental i nutrició. A més, podreu participar al Taller d’Higiene Dental per aprendre a rentar-se correctament les dents. Les doctores us ensenyaran a fer servir el raspall, el fil dental, el col·lutori, etc. No us ho perdeu!

La Martina- Kids’n’us

Parlar noves llengües és fàcil amb la Martina. La seva metodologia innovadora fa que l’aprenentatge d’un nou idioma es converteixi en una aventura divertida i senzilla. Al Minipop ens en faran un tastet mentre creem un mòbil de paret o una màscara de superpoders. Perquè tenim tot un univers per descobrir. Parla llengües i parla amb el món.
http://www.lamartinaschool.com

Costa Eco

Coneixes les begudes vegetals i els brous orgànics de Costa Eco? Visita el seu estand i veuràs que a banda de ser boníssims et permeten explorar tot un món amb els seus brics de diferents mides i colors.

Monapart

Monapart és l’agència immobiliària especialitzada en habitatges bonics. En el seu espai del Minipop podreu conèixer la seva filosofia i decorar una làmpada de paper a l’estil Yayoi Kusama per penjar-la en un racó divertit de casa vostra.

Tallers Minipop

També seran permanents els tallers del Minipop per descobrir l’obra de la nostra admirada Yayoi Kusama que trobareu davant l’escenari i escampats per diferents racons. A més, si ens voleu ajudar a fer un Minipop encara més bonic, tindrem espais de lliure creació on podreu crear a ritme de punts de colors.