Valls tastarà el Minipop el proper diumenge 12 de maig

L’elegància d’Islandia Nunca Quema mudarà el festival divendres al vespre
28 Abril, 2019
Una barreja lluminosa de pop i poesia per despertar el diumenge
6 Maig, 2019
Mostrar tot

Valls tastarà el Minipop el proper diumenge 12 de maig

La novena edició del festival es presentarà a la plaça del Pati en el marc de la mostra Music Valls va de Vins

La degustació consistirà un concert de «Ran, ran, ran», una sessió aborigen de Dj Albeta Franklin i tallers creatius inspirats en Yayoi Kusama

El Minipop presentarà la collita 2019 a la plaça del Pati de Valls el proper diumenge 12 de maig, a les 12 hores, en el marc de la mostra Music Valls va de vins. El festival maridarà el folk pop de «Ran, ran, ran», la selecció aborigen de la Dj Albeta Franklin i tallers creatius amb els vins de la DO Tarragona i la gastronomia de la capital de l’Alt Camp.

L’avançament gratuït de la novena edició del festival començarà amb «Ran, ran, ran», la nova encarnació amb la que Ferran Baudells importa l’esperit de l’americana i s’empapa de tradició del folk per acabar coquetejant amb l’electrònica. El seu últim disc, «Ran de mar (1018), és el més pop i acurat i representa un abans i un després en el so del grup, cada cop més sofisticat i càlid, per moments preciosista, amb una producció elegant i subtil. Un discurs sonor clarament pop, més lluminós que mai, però que també s’expandeix en alguns desenvolupaments atmosfèrics. Un disc proper i acollidor, marcat per la dicció d’un Ferran Baucells que més que cantar et parla a cau d’orella.

La festa s’allargarà fins a les 15 hores amb la Dj Albeta Franklin, que ha preparat una selecció del millor pop, beat i soul dels 60s als 80s amb un marcat accent aborigen. La punxadiscs vindrà des de la Llacuna (Altíssim Penedès) carregada de vinils amb tota la intenció de fer moure el públic sense parar.

A més, perquè el tast tingui gust i aroma 100% Minipop, també hi haurà tallers creatius per a totes les edats, que aquesta vegada estaran inspirats en l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama, precursora dels moviments de l’art pop, el minimalisme i l’art feminista.

El Minipop és un festival de música i cultura contemporània per a tota la família que se celebrarà els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny al passeig de les Palmeres de Tarragona. En aquesta novena edició, el cartell musical està format per Quimi Portet, Carlos Sadness, El Petit de Cal Eril, Xarim Aresté, Dj Lyona, Germà Aire, Invisible Harvey, Rombo, Yawners, Nyandú, El Pèsol Feréstec i Dj Olnir (Superpandas). Els concerts es combinaran amb tallers creatius, cinema, jocs, la silent disco, teatre, literatura i fins i tot un espai per a famílies amb nadons dissenyat per Tecletes. Les entrades es poden comprar a diferents punts de venda i online. Podeu trobar més informació aquí.

Algunes imatges de l’any passat