L’elegància d’Islandia Nunca Quema mudarà el festival divendres al vespre

Escolteu el Minipop a Spotify
22 Abril, 2019
Valls tastarà el Minipop el proper diumenge 12 de maig
5 Maig, 2019
Mostrar tot

L’elegància d’Islandia Nunca Quema mudarà el festival divendres al vespre

L’habitual aportació local al nostre festival es vesteix de gala aquest any amb la presència de Islandia Nunca Quema, el grup de referència de l’escena indie tarragonina. La seva aposta pel pop melòdic elegant sembla feta expressament per tocar al Minipop i el seu concert serà un motiu d’orgull pels tots els pelacanyes melòmans.

El quartet està format per Javier González, Salva Miranda, Carles Ribas i Jordi Ximeno. Els uneix la seva devoció pel pop il·lustrat, els jocs de guitarres afilats, els paisatges melòdics i, de tant en tant, certa bogeria sònica.