El Petit de Cal Eril estrena disc al Minipop
17 Abril, 2019
L’elegància d’Islandia Nunca Quema mudarà el festival divendres al vespre
28 Abril, 2019
Mostrar tot

Escolteu el Minipop a Spotify

Bon dia! I si posem una mica de música per animar aquest matí de dilluns? El nostre director musical, el Lluís Gavaldà, us ha preparat una llista de 62 cançons dels grups de Minipop perquè aneu practicant i us aneu ambientant mentre no arriba el dia de ballar-les en directe.

Us imagineu que demà trobeu les entrades del Minipop 2019 per sorpresa entre les pàgines d’un llibre? Aquest Sant Jordi, regaleu roses, llibres i tres dies de música i cultura per compartir amb les persones que més estimeu!

Però sobretot, si no les trobeu dins del llibre, deixeu d’imaginar i compreu-les, que el festival és petit i té un aforament limitat. Sigueu pràctics i no espereu miracles o al final us haureu d’imaginar el festival.

I ja que hi estem posats, us fem un altre regal de Sant Jordi avançat. Per aclamació popular, aquí teniu el programa deu butxaca amb dies i hores dels diferents concerts i activitats.