Moda, fotografia, cinema i efectes especials pel matí de diumenge

Yayoi Kusama entra dissabte a l’espai més creatiu del Minipop
10 Abril, 2019
Nyandú obrirà el Minipop 2019 amb el seu pop de guitarres melòdic
12 Abril, 2019
Mostrar tot

Moda, fotografia, cinema i efectes especials pel matí de diumenge

L’Espai Tallers continuarà diumenge al matí amb més propostes creatives per fer volar la imaginació. Amb la música del Pèsol Feréstec i dj Lyona, el Minipop es convertirà en una passarel·la de moda. La dissenyadora Núria Subietas ens portarà teles de diferents formes i colors i ens ajudarà a crear passadors, diademes i llacets per lluir de festa major en festa major.

Amb tant de glamour corrent pel festival, segur que serà una bona ocasió per participar, prèvia inscripció a tallers@minipop.cat, en l’última Marató de fotografia a càrrec del fotògraf del festival Jaime Rojas, enfocar la creativitat i aportar una altra mirada al collage fotogràfic final.

Diumenge també hi haurà l’Espai Caixa Fòrum amb l’amic interactiu Quíric per experimentar amb el llenguatge tecnològic i el taller Imagina Film per viure el procés de crear la vostra pròpia pel·lícula, des de definir els personatges, crear l’story board i treballar el guió fins a afegir-hi els efectes especials i la música.

A més, els nostres patrocinadors us oferiran activitats com la creació d’un mòbil i una màscara de l’escola d’anglès Kid’s & Us, el Joc de la Lola Dentola de la Clínica Dental Montse Timoneda, les làmpades de Kusama de Monapart i el taller de reciclatge de brics Costa Eco. I des del Minipop us hem preparat tallers inspirats en Yayoi Kusama i espais de creació lliure. Podeu ampliar la informació sobre els horaris, durada i edats de cada taller fent click aquí.