Yayoi Kusama entra dissabte a l’espai més creatiu del Minipop

L’Espai Tallers de divendres ens ha quedat genial
10 Abril, 2019
Moda, fotografia, cinema i efectes especials pel matí de diumenge
11 Abril, 2019
Mostrar tot

Yayoi Kusama entra dissabte a l’espai més creatiu del Minipop

El dissabte serà el dia amb més activitats a l’Espai Tallers i Yayoi Yukusama hi tindrà una presència especial. Sis de les propostes estaran dedicades a aquesta versàtil artista japonesa i als seus punts infinits. Barbara Gutiérrez i Rose Pomeroy arribaran des de Londres amb el taller Dot Dot Dot per reinterpretar les seves famoses carabasses i recrear-se en el seu univers amb paper de bombolla. A seu costat, els lutiers de Yayoi Kusama de la Banda Unió Musical de Tarragona oferiran un taller de construcció d’instruments, maraques i flautins que acompanyaran els músics en una cercavila pel recinte del Minipop.

I encara amb la mirada posada al Japó i al pop art, podrem aprendre a fer retrats infinits amb l’Associació Bandera Negra, l’art mil·lenari japonès d’embolicar amb tela (Furoshiki) amb Annabel López Iniesta, la tècnica agrícola de crear boles d’argila per reforestar zones cremades (Nendo Dango) amb Montse Massó, i les làmpades de paper a l’estil Yayoi amb l’agència immobiliària especialitzada en habitatges bonics Monapart.

Les altres propostes pel dissabte són transformar-se en una estrella del pop amb la Yamaha Music School Tarragona, estampar bosses amb frases populars amb Hernan en H, descobrir el món de la il·lustració amb Namibia Coronado, fer cianotípies amb Calidoscopi Cultura, aprendre a programar un robot per dibuixar amb Dynamind, i escriure poesia en moviment amb Muntsa Plana.

La programació per dissabte es completa amb els contes de cançons de la nova Editorial Nanit, les tapes creatives de Lola Bistro, i, amb inscripció prèvia, la Marató de fotografia de Jaime Rojas. A més, podreu gaudir de l’Espai Nadó de Tecletes, els jocs de taula de Lu2 i els tallers propis del Minipop distribuits per diferents punts del recinte del festival.

També hi trobareu propostes permanents com l’Espai Caixa Fòrum amb el seu robot interactiu Quíric per experimentar amb el dibuix lliure, les formes geomètriques, els sons musicals o les emocions i l’increïble taller Imagina Film que us convertirà en el director o directora de la vostra primera pel·lícula. Les altres activitats de patrocinadors que s’oferiran els tres dies de festival seran la creació d’un mòbil i una màscara de l’escola d’anglès Kid’s & Us, el Joc de la Lola Dentola de la Clínica Dental Montse Timoneda i el taller de reciclatge de brics Costa Eco.

Podeu ampliar la informació sobre els horaris, durada i edats de cada taller fent click aquí.