L’Espai Tallers de divendres ens ha quedat genial

El Minipop selecciona una trentena de tallers per acostar l’art a tots els públics
10 Abril, 2019
Yayoi Kusama entra dissabte a l’espai més creatiu del Minipop
10 Abril, 2019
Mostrar tot

L’Espai Tallers de divendres ens ha quedat genial

L’Espai Tallers arrencarà divendres, 31 de maig, amb un munt de propostes variades i genials. Pels més petits, Gatarrat Espai Creatiu de la Selva del Camp ha preparat un espai multidisciplinar on hi haurà teatre, música, manualitats, sensacions, titelles i jocs. D’altra banda, la Fundació del Barça i la Creu Roja vindran al festival amb l’espectacle de titelles i el taller «Tan se val d’on venim» per a infants i famílies.

La Paula de Ideas Vegetarianas oferirà un taller per aprendre a fer berenars saludables. La il·lustradora Marta Bellvehí animarà a tothom a dibuixar els músics, les lletres de les cançons, els instruments o la gent com balla. L’Anna Sínia tornarà amb el seu taller de cistelleria i en aquesta ocasió ensenyarà a fer flors de vímet i pintar-les de colors brillants.

Mentrestant, Gemma Ventura i els petits periodistes musicals que s’hagin inscrit prèviament entrevistaran al músic Xarim Aresté, l’enregistraran en vídeo i publicaran el resultat al canal de youtube del Minipop (les persones interessades en aquest taller poden enviar un correu fins el 26 de maig a tallers@minipop.cat)

En la programació de divendres també hi haurà els contes de cançons de l’Editorial Nanit, on els nens i nenes seran il·lustradors del seu propi llibre; les tapes creatives de Lola Bistro, a càrrec del xef David Amorós, i, amb inscripció prèvia, la Marató de fotografia de Jaime Rojas.

També s’hi podran trobar propostes permanents com l’Espai Caixa Fòrum amb el seu robot Quíric i el taller de cinema Imagina Film, i altres activitats dels patrocinadors com la creació d’un mòbil i una màscara tot practicant anglès de Kid’s & Us, les làmpades de Kusama de Monapart, el Joc de la Lola Dentola de la Clínica Dental Montse Timoneda i el taller de reciclatge de brics Costa Eco, a més dels espais de creació lliure repartits per diferents punts del recinte.

Podeu ampliar la informació sobre els horaris, durada i edats de cada taller fent click aquí.