El Minipop selecciona una trentena de tallers per acostar l’art a tots els públics

El “brit-pop” de dj Lyona
7 Abril, 2019
L’Espai Tallers de divendres ens ha quedat genial
10 Abril, 2019
Mostrar tot

El Minipop selecciona una trentena de tallers per acostar l’art a tots els públics

Les persones participants podran compartir experiències creatives amb diferents artistes del territori

Algunes de les activitats proposades estan inspirades en l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama

L’espai engloba àmbits tan diversos com la il·lustració, la cistelleria, la música, el periodisme, la poesia, la fotografia o la gastronomia

Enguany la iniciativa compta amb la col·laboració de la Fundació Barça, Creu Roja i Bandera Negra

El Minipop 2019 ja ha anunciat les propostes creatives que s’oferiran durant els tres dies de festival simultàniament a les actuacions musicals. Seran una trentena d’activitats entre les escollides pel jurat de la convocatòria oberta, les dels patrocinadors i les entitats col·laboradores i les que organitza directament el festival.

L’Espai Tallers Creatius serà al passeig de les Palmeres del 31 de maig al 2 de juny amb més activitats que mai per acostar el públic del festival a diferents creadors del territori, posar en valor el seu talent i demostrar que dins de cada persona hi ha un artista. L’objectiu és que petits i grans comparteixin una experiència artística i alhora coneguin de primera mà el treball dels artistes locals.

Els tallers escollits per la novena edició del festival destaquen per la qualitat, la varietat i l’originalitat. Com a novetat, algunes de les activitats d’enguany s’inspiren i reinterpreten l’obra de l’artista japonesa Yayoi Kusama. A més, l’espai engloba disciplines artístiques tan diverses com la il·lustració, la cistelleria, l’estampació, la cianotípia, el cinema, el teatre, les titelles, la música, el periodisme, la poesia, la fotografia, l’agricultura, la gastronomia i tota mena de manualitats. Tampoc no hi ha faltaran les propostes més socials com el taller sobre la crisi de les persones refugiades ofert per la Fundació del Barça i la Creu Roja.

En els propers dies us anirem presentant les diferents propostes. Però els impacients ja podeu trobar tota la informació de cada activitat, la durada i les edats recomanades clicant aquí. Pels tallers de periodisme i fotografia cal fer inscripció prèvia a tallers@minipop.cat abans del 26 de maig.