Desfent nusos amb Xarim Aresté

El concert de Carlos Sadness serà una pista de ball entre palmeres
24 Març, 2019
El “brit-pop” de dj Lyona
7 Abril, 2019
Mostrar tot

Desfent nusos amb Xarim Aresté

El divendres 31 de maig, al Minipop desfarem nusos vora del mar i descobrirem els altres mons de Xarim Aresté.

Franctirador indomable i creador a contracorrent, aquest artista és molt més que el nostre “guitar hero” local . Des dels seus inicis amb Very Pomelo, passant per les col·laboracions amb Gerard Quintana, en Xarim no ha parat de fer créixer el seu prestigi amb discos d’una evolució continua.

El seu nou treball, “El nus i altres mons”, és sense cap tipus de dubte, el més complert de la seva trajectòria, un amalgama de blues, rock, groove i folk que posa el llistó del festival molt alt. Serà un privilegi gaudir-lo en exclusiva per primer cop a Tarragona.

Aquí va La Sedició particular!